3η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Κρόλεϊ με σκορ 1-0, στα πλαίσια του πρώτου γύρου για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Το γκολ που έδωσε την πρόκριση στους γηπεδούχους σκόραρε ο Νίκολς στο 73’.

Μέτρια εμφάνιση για τη Μπρίστολ Ρόβερς κόντρα στην Κρόλεϊ. Ανοιχτό ματς, χωρίς όμως αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, καμία δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί, σκοράροντας.

Στο πρωτάθλημα ρίχνει πλέον όλο το βάρος της μετά τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ. Έχει ως στόχο την παραμονή και γι’ αυτό θα πρέπει να «θυσιάσει» την παρουσία της σε άλλες διοργανώσεις προκειμένου να το πετύχει όσο πιο σύντομα γίνεται. Έδειξε εξαιρετική εικόνα την προηγούμενη αγωνιστική και πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μπέρτον, ενώ τώρα επιστρέφει στο γήπεδό της θέλοντας να πάρει και την πρώτη εντός έδρας νίκη της φετινής χρονιάς.

Μπρίστολ Ρόβερς Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΞΦΟΡΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Σουόνσι με σκορ 2-2, στα πλαίσια του πρώτου γύρου για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Φούλτον στο 8’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κουγέν στο 25’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο σκορ με τον Γκορίν στο 72’ και έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μπράναγκαν στο 90+3’. Την πρόκριση πήρε η Όξφορντ στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-3.

Τρομερά αποτελεσματική μεσοεπιθετικά η Όξφορντ, έδειξε τα δόντια της και θύμισε την περσινή ομάδα, καταφέρνοντας να επιστρέψει από το -2 στο σκορ. Κακή αμυντικά στο πρώτο μέρος, δέχθηκε εύκολα γκολ και βρέθηκε να κυνηγάει. Στην επανάληψη παρ’ όλα αυτά πίεσε και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, οδηγώντας το ματς στα πέναλτι, όπου και πήρε την πρόκριση.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου απέναντι σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Φάνηκε να βρίσκει και πάλι τον καλό της εαυτό, βρίσκοντας ξανά την επαφή της με τα αντίπαλα δίχτυα, όμως τα αμυντικά της προβλήματα κάθε άλλο παρά λυμένα είναι.

Όξφορντ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπρίστολ Σίτι – Όξφορντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ