3η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 2/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 2/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Μπάροου, στα πλαίσια του πρώτου γύρου για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου η Μπάροου πήρε την πρόκριση με σκορ 4-3.

Καλή, αλλά πλήρως αναποτελεσματική εμφάνιση για τη Μπλάκπουλ. Είχε τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία, όμως τόσο η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμων, όσο και ο τερματοφύλακάς τους ήταν σε πολύ καλή μέρα, μην επιτρέποντας την παραβίαση της εστία τους.

Μη αναμενόμενος αποκλεισμός για κείνη, απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα που βρίσκεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα. Κακά τα δείγματα που έδειξε μεσοεπιθετικά, φάνηκε να μην μπορεί να τελειώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε, κάτι το οποίο έγινε και στο ματς κόντρα στη Στόουκ. Φαίνεται λοιπόν πως δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρσι παρά το γεγονός ότι κράτησε τον κορμό της, καθώς της λείπει η συνοχή με τα νέα πρόσωπα προκειμένου να βρει και πάλι τον καλό της εαυτό. Φυσικά είναι πολύ νωρίς στη χρονιά, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα όλες οι μεταγραφές. Πολλές οι απουσίες, οι οποίες απ’ ότι φαίνεται την δυσκολεύουν αρκετά, ενώ προστέθηκε σε αυτές και ο Μαντάιν που είναι αμφίβολος.

Μπλάκπουλ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΟΥΟΝΣΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Όξφορντ με σκορ 2-2, στα πλαίσια του πρώτου γύρου για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Φούλτον στο 8’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κουγέν στο 25’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο σκορ με τον Γκορίν στο 72’ και έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μπράναγκαν στο 90+3’. Την πρόκριση πήρε η Όξφορντ στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-3.

«Αυτοκτόνησε» και έμεινε εκτός συνέχειας του κυπέλλου. Παρ’ όλο που μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει «ασφαλές» προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα και με την πίεση που της άσκησαν έφεραν το ματς στα ίσα, παίρνοντας αργότερα και την πρόκριση στα πέναλτι.

Κακό ξεκίνημα για τη Σουόνσι, δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και είναι εμφανές πως έχει πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι. Δέχεται με ευκολία γκολ, αφήνει πολλά κενά και αν δεχθεί πίεση δημιουργούνται και πολλές αστάθειες, με αποτέλεσμα οι αντίπαλες ομάδες να τις εκμεταλλεύονται. Δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία μετά και τον αποκλεισμό στο κύπελλο από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, αλλά τώρα έχει την ευκαιρία να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα και στο πως θα ανατρέψει την άσχημη εκκίνηση που έχει κάνει. Θετικό το γεγονός ότι δεν έχει καμία απουσία για το σημερινό ματς.

Σουόνσι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Μπλάκπουλ – Σουόνσι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ