3η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Φλίτγουντ με σκορ 1-0, στα πλαίσια του πρώτου γύρου για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Το γκολ που χάρισε την πρόκριση στους γηπεδούχους πέτυχε ο Γκάρνερ στο 24’.

Μέτρια η εικόνα της στο ματς του κυπέλλου, έχοντας βέβαια και πολλές αλλαγές στη βασική της εντεκάδα. Φάνηκε πως δεν είναι πρωταρχικός της στόχος το να κάνει καλή πορεία στο κύπελλο, αφού θέλει να διασφαλίσει πως θα παραμείνει στην κατηγορία. Ήταν παρ’ όλα αυτά δημιουργική και έχασε μερικές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι είχαν ουσιαστικά μία ευκαιρία στο στόχο και αυτή την μετέτρεψαν σε γκολ.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πάρει και έχει την ευκαιρία να το πετύχει, καθώς ξεκούρασε αρκετούς παίκτες μεσοβδόμαδα. Έχει το πλεονέκτημα έδρας και έδειξε πως είναι αρκετά ανταγωνιστική. Μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αρκετοί από τους παίκτες των φιλοξενούμενων θα είναι κουρασμένοι από το ματς κυπέλλου, αρκεί να πιέσει περισσότερο. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ελέγξει κάποιο από τα παιχνίδια της, αφού είχε να αντιμετωπίσει αρκετά πιο δυνατές ομάδες από εκείνη, παρ’ όλα αυτά είχε καλή και σταθερή αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα να αποσπάσει θετικά αποτελέσματα. Μοναδική της απουσία ο αμυντικός Γουάτμαου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Γουίγκαν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Κόβεντρι με σκορ 1-4, στα πλαίσια του πρώτου γύρου για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Νέισμιθ στο 12’ και τριπλασίασαν τα τέρματά τους με τα δύο γκολ του Κόνγουεϊ (18’, 30’). Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Άλεν στο 62’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βέιμαν στο 90+4’.

Άκρως αποτελεσματική η Μπρίστολ Σίτι, παίρνοντας με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Καταιγιστική στο πρώτο μέρος, απείλησε σε πολλές περιπτώσεις την αντίπαλη εστία, παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψη διατήρησε το προβάδισμα αυτό, όμως δέχθηκε κι εκείνη ένα γκολ.

Παρόμοια εμφάνιση με αυτή του κυπέλλου θέλει ιδανικά να κάνει προκειμένου να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Επιθετικά έχει δείξει πως είναι επικίνδυνη, καθώς βρίσκει δίχτυα με τεράστια ευκολία, όμως έχει πολλά προβλήματα αμυντικά, τα οποία δεν φαίνεται να μπορεί να λύσει άμεσα. Παρ’ όλα αυτά δεν αναμένεται να αλλάξει την εντεκάδα της, καθώς έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες των Κάλας, Μπάκερ και Σεμένγιο που είναι τραυματίες.

Μπρίστολ Σίτι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Γουίγκαν – Μπρίστολ Σίτι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ