*2η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους στην ιστορία τους.

ΟΛΝΤΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ολνταμ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Τορκί, σε ένα παιχνίδι που είχε ευκαιρίες να σκοράρει, αν και νωρίς γλίτωσε από το δοκάρι της. Και μετά το 74’, όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο, δέχθηκε μεγαλύτερη πίεση, όμως άντεξε ως το τέλος.

Η Ολνταμ δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα, πρώτη της σεζόν σε ερασιτεχνική κατηγορία έπειτα από πάρα πολλά χρόνια, φέρνοντας 0-0 κόντρα στην Τορκί. Και σίγουρα δεν είναι το καλύτερο ξεκίνημα, βάσει των όσων έχει δηλώσει ο προπονητής της, Τζον Σέρινταν, δηλαδή πώς θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίας.

Βέβαια δεδομένου πώς στα φιλικά της κέρδισε μόνο έναν αγώνα, απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, και έχασε τέσσερις, μπορεί να θεωρηθεί σχετική επιτυχία το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Απόψε πάντως το κλίμα στο γήπεδο θα είναι πανηγυρικό, αφού πριν την έναρξη του αγώνα θα παρουσιαστούν οι νέοι ιδιοκτήτες και αναμένονται αρκετοί θεατές στις κερκίδες.

Τιμωρημένος είναι ο μέσος Γκάρντνερ.

Ολνταμ Στατιστικά

*Εχει 4/5 παιχνίδια με 2-3 γκολ στα φιλικά και τον μοναδικό επίσημο αγώνα της.

*Εχει 4/7 over 2,5 στα φιλικά και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΟΡΚΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ντόρκινγκ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Τσέστερφιλντ, εκμεταλλευόμενη την αποβολή του αντίπαλου γκολκίπερ στο 28’ και το γεγονός πώς στη θέση του μπήκε ένα μέσος! Ηταν ήδη πίσω στο σκορ από γκολ του Ασάντε (18’) και δέχθηκε και γκολ από 10 παίκτες, από τον Ντόμπρα (41’), αλλά πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε μέσα σε 10 λεπτά, με τους ΜακΣέιν (67’), Μουρ (77’), έχοντας ευκαιρίες να πάρει και τη νίκη.

Η Ντόρκινγκ έφερε 2-2 εντός έδρας με την Τσέστερφιλντ, παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 0-2, εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο την αποβολή του αντίπαλου γκολκίπερ και την απουσία αναπληρωματικού στον πάγκο της!

Και όπως είπε ο ιδιοκτήτης – προπονητής της ομάδας, Μαρκ Γουάιτ, παιχνίδια σαν το σημερινό και το προηγούμενο είναι τέτοια που δεν ονειρευόταν καν όταν δημιουργούσε την ομάδα πριν 24 χρόνια! Πάντως ξεκαθάρισε πώς δεν πρόκειται να παίξουν τον ρόλο του «κομπάρσου» και θα παλέψουν όλους τους αγώνες τους, όπως έδειξαν και στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Γι’ αυτό άλλωστε και θα τους μάθει περισσότερος κόσμος απόψε, που το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στην Αγγλία.

Τραυματίας είναι ο αμυντικός Φούλερ που θα λείψει και πάλι.

Ντόρκινγκ Γουόντερερς Στατιστικά

*Εχει 5/6 over 2,5 στα φιλικά και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι της

*Εχει 4/6 G/Gστα φιλικά και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι της.

Όλνταμ – Ντόρκινγκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ