*Πρώτος γύρος του Κυπέλλου Ιταλίας. Μονές αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*NG & under 2,5 στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 4-3 της Κρεμονέζε σε φιλικό.

Παίζοντας ένα άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο, η Ελλάς Βερόνα έβαλε δύσκολα στις μεγάλες ομάδες της Ιταλίας την προηγούμενη σεζόν, φτάνοντας πολύ άνετα στην παραμονή της. Έριξε στροφές στις τελευταίες αγωνιστικές μη καταφέρνοντας να “χτυπήσει” μία θέση που οδηγούσε στην Ευρώπη.

Εξαιρετική δουλειά πραγματοποίησε στους “τζιαλομπλού” ο Ιγκόρ Τούντορ που αποχώρησε με προορισμό τη Μαρσέιγ. Τη θέση του πήρε ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ουντινέζε Γκαμπριέλε Τσιόφι. Ζακάνι (ΜΕ) και Καζάλε (ΑΜ) μετακόμισαν στη Λάτσιο έναντι 14,1 εκ. ευρώ, παρελθόν αποτέλεσε και ο Ουντότζι (ΑΜ). Ήρθαν μεταξύ άλλων οι Καπράρι (ΕΠ), Ανρί (ΕΠ), Μοντιπό (ΤΕ) και Χονγκλά (ΜΕ).

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΑΡΙ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-0) της Πάντοβα. Ντοπιέτα πέτυχε ο Κεντίρα (16′, 90+2′), το σκορ άνοιξε ο Μπότα μόλις στο 8′.

Τέσσερα χρόνια μετά την πτώχευση που κήρυξε και την έστειλε στην τέταρτη κατηγορία, η Μπάρι πανηγύρισε την απευθείας άνοδο στη Σέριε Β την προηγούμενη σεζόν τερματίζοντας στην κορυφή του 3ου ομίλου της Σέριε C με 75 βαθμούς (+8 από Καταντζάρο).

Στην τεχνική ηγεσία των “πετεινών” παραμένει από το περασμένο καλοκαίρι ο Μικέλε Μινιάνι, από το ρόστερ του οποίου αποχώρησαν επτά ποδοσφαιριστές. Από την άλλη πλευρά αποκτήθηκαν συνολικά 13 που έδωσαν σημαντικό βάθος σε αυτό. Ξεχώρισαν οι Βίκαρι (ΑΜ), Φολορούνσο (ΜΕ), Μαϊέλο (ΜΕ), Κανιάνο (ΜΕ) και Σετέρ (ΕΠ) από ΣΠΑΛ, Νάπολι, Φροζινόνε, Μπολόνια και Κάλιαρι.

ΜΠΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Ελλάς Βερόνα – Μπάρι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ