Πρώτος γύρος για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Αναμέτρηση νοκ-άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

*Με Over 2.5 έληξαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 τελευταία ματς.

ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Τζίλιγχαμ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που έδωσε το τρίποντο στους γηπεδούχους πέτυχε ο Σκοτ στο 9’.

Ακόμα μία ήττα για τη Ρότσντεϊλ, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Τζίλιγχαμ. Σαν να μην μπήκε ποτέ στο παιχνίδι ήταν η εικόνα της, καθώς το μόνο που είχε ήταν η κατοχή της μπάλας. Ελάχιστες ευκαιρίες μεσοεπιθετικά, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν. Αμυντικά δέχθηκε πίεση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν ουσιαστικά ότι ήθελαν στο ματς, καταφέρνοντας μάλιστα να πάρουν από νωρίς κεφάλι στο σκορ.

Αντίδραση θέλει να βγάλει μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στην έναρξη του πρωταθλήματος. Μπροστά της βρίσκει ομάδα από την πάνω κατηγορία και γι’ αυτό δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο, όμως έχει το πλεονέκτημα έδρας και αυτό θα της δώσει ψυχολογική ώθηση ώστε να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για πρόκριση. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την πολύ κακή αμυντική λειτουργία τής αντιπάλου της, καθώς επίσης και την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται λόγω των κακών αποτελεσμάτων που έχει από την αρχή της προετοιμασίας της ως τώρα.

Ρότσντεϊλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΡΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μπρίστολ Ρόβερς. Έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Σαουγκνέσι στο 1’, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι παίρνοντας προβάδισμα με τον Έβανς στο 4’. Τα τέρματα διπλασίασε ο Κόνολι στο 12’ και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Κόλινς με δύο δικά του γκολ (40’, 44’).

Τραγική εμφάνιση για τη Μπέρτον, διασύρθηκε από τη νεοφώτιστη Μπρίστολ Ρόβερς μέσα σε ένα ημίχρονο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, αφού βρέθηκε από το 1ο λεπτό με δέκα παίκτες, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι φιλοξενούμενοι, πιέζοντας ασφυκτικά και καταφέρνοντας να πάρουν άμεσα κεφάλι στο σκορ. Συνέχιζαν να πιέζουν με τον ίδιο ρυθμό ακόμα και μετά την επίτευξη του γκολ, με αποτέλεσμα να βρουν ακόμα περισσότερα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Ανήμπορη να αντίδραση έμοιαζε η Μπέρτον που απλώς αποδέχθηκε την ήττα της και απλά προσπάθησε να μην δεχθεί παραπάνω γκολ.

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν. Είναι φανερό ότι έχει πάρα πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, καθώς δέχεται με τεράστια ευκολία γκολ, ενώ μεσοεπιθετικά μοιάζει ανήμπορη να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες ώστε να σκοράρει. Έχει δεχθεί 7 τέρματα σε μόλις δύο αγωνιστικές πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει.

Μπέρτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Ρότσντεϊλ – Μπέρτον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ