17η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο τη Χάουγκεσουντ, σε επίπεδο Eliteserien.

*Α’ Γύρος: Γερβ – Χάουγκεσουντ 1-0

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 3-1 εντός έδρας, εναντίον της Σάρπσμποργκ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 18’ ο Σόλτβεντ σκόραρε για το 0-1, όμως στο 27’ ο Ζαφείρης και στο 45+2’ ο Σάντε έκαναν την ανατροπή για το πρώτο ημίχρονο. Στο 60’ αποβλήθηκε ο Σκίπερ για τη Σάρπσμποργκ και στο 83’ ο Ντζιέ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Χάουγκεσουντ επέστρεψε στις επιτυχίες όσον αφορά το πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε της Σάρπσμποργκ (3-1) εντός έδρας. Πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση μετά από καιρό, νίκησε ύστερα από τρεις αγωνιστικές με μόλις μία ισοπαλία ως θετικό αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη, είναι στην τριάδα από το τέλος και αναζητά επιπλέον συγκομιδή για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας. Εξέτισε ο μέσος Έσκεσεν, είναι ο επιθετικός Λίσετ. Αμφίβολος ο επιθετικός Ντουρ.  

Χάουγκεσουντ Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*4/5 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/8 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΓΕΡΒ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 2-5 εντός έδρας, από τη Βολερένγκα, για το πρωτάθλημα. Στο 9’ ο Τόλος Νέισιον σκόραρε για το 0-1, στο 27’ ο Ούγκλαντ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 34’ ο Λαγιούνι με εκτέλεση πέναλτι και στο 39’ ο Μπιέρνταλ με τον ίδιο τρόπο έκαναν το 1-3 του ημιχρόνου. Στο 58’ ο Βίκμαν με αυτογκόλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4. Στο 71’ ο Σίμσιρ μείωσε σε 2-4 και στο 90+4’ ο Ενγκ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Γερβ δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική στην αναμέτρηση με τη Βολερένγκα (2-5) παρά το γεγονός ότι έπαιζε εντός έδρας. Μέχρι τώρα το συγκρότημα του Σάντστε έχει δείξει ότι διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο που μπορεί να κρατήσει χαμηλά το τέμπο και το σκορ του αγώνα, ωστόσο, με την “Ένγκα” απέτυχε παταγωδώς το συγκεκριμένο πλάνο. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα για τη Γερβ η οποία έχει πάρει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία στα τελευταία δέκα ματς στην Eliteserien. Συμπλήρωσε κάρτες ο επιθετικός Φουρτάδο. Δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Νες και Μπρέντεν. 

Γερβ Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*3/5 ματς τελευταία με over 3.5 τέρματα

*Σκοράρει σε 3/7 παιχνίδια εκτός έδρας

Χάουγκεσουντ – Γερβ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ