2η αγωνιστική

*Μία φορά έχουν αναμετρηθεί αμφότερες εντός της δεκαετίας και αυτή ήταν σε φιλικό προετοιμασίας, όπου η Μπάρνσλεϊ είχε επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 1-3.

ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Πλίμουθ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους πέτυχε ο Αζάζ στο 45’.

Κάκιστη η εικόνα της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δεν έδειξε τίποτα θετικό με την παρουσία της, καθώς τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό της κομμάτι είχε πολλά προβλήματα. Από τύχη δεν δέχθηκε περισσότερα γκολ, καθώς οι γηπεδούχοι βρισκόντουσαν συνεχώς κοντά στην περιοχή της.

Καλύτερη εμφάνιση θέλει φυσικά να κάνει, κάτι που σίγουρα αναμένουν και οι φίλαθλοι της. Τα πολλά αμυντικά προβλήματα που της κόστισαν πέρσι με υποβιβασμό δεν μοιάζει να τα έχει λύσει ούτε στο ελάχιστο και αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτό το κομμάτι, τότε θα έχει πολύ δύσκολη συνέχεια στη σεζόν. Χωρίς αλλαγή σχηματισμού, αλλά πιθανή αλλαγή προσώπου στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να παραταχθεί, με βασικό υποψήφιο τον Νόργουντ.

Μπάρνσλεϊ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Πιτέρμπορο με σκορ 2-3, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με το αυτογκόλ του Κεντ στο 30’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μέι στο 39’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μαριότ στο 59’ και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ χάρη στα δύο γκολ του Κλαρκ-Χάρις (66’, 72’).

Την πλήγωσε η άμυνά της κόντρα στην Πιτέρμπορο. Μπήκε πολύ καλά στο ματς, δημιούργησε ευκαιρίες και απείλησε με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με μια «ασφαλή» διαφορά τερμάτων. Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πιο έντονα και ήταν πολύ πιο αποτελεσματική, καταφέρνοντας όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά και να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Μεγαλύτερη επαγρύπνηση χρειάζεται η Τσέλτεναμ, καθώς έχασε ουσιαστικά το πρώτο της τρίποντο μέσα από τα χέρια της. Γνωρίζαμε και από την περσινή χρονιά πόσο επικίνδυνη είναι μεσοεπιθετικά, το επιβεβαίωσε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική φέτος, όμως έβγαλε αστάθειες αμυντικά που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως νωθρότητα μετά το προβάδισμα των δύο γκολ που είχε πάρει στο ημίχρονο. Χωρίς απουσίες, αλλά και χωρίς καμία αλλαγή στην τακτική της αναμένεται στη σημερινή αναμέτρηση.

Τσέλτεναμ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπάρνσλεϊ – Τσέλτεναμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ