*2η αγωνιστική

*N/G & Under 2.5 ήρθαν οι πέντε πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

*Η Ντιζόν δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της Πο (0-2-3).

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΠΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-0 από την Γκιινγκάμπ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 32’, δέχθηκε το 2-0 στο 34’, με την αντίπαλο ν’ αυξάνει τον δείκτη του σκορ στο 34’ και στο 52’.

Εφιαλτική πρεμιέρα για την Πο, η οποία υπέστη βαριά ήττα 4-0 απ’ την Γκινγκάμπ στη Βρετάνη. Καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, η άμυνά της αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν, αναμενόμενο το 3-0 της ανάπαυλας. Βελτίωσες την εικόνα της στο δεύτερο 45λεπτο και είχε κάποιες καλές στιγμές για να μαζέψει το σκορ. Θέλει να αφήσει πίσω της το συγκεκριμένο παιχνίδι και να επικεντρωθεί σε αυτό με τη Ντιζόν, με στόχο να διεκδικήσει τους πρώτους της βαθμούς. Θεωρείται από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή, ειδικά φέτος που τα… ζόρια είναι μεγαλύτερα (υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες στη National). Πάντως, δύο σερί σεζόν κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία και χρόνο με το χρόνο αποκτά περισσότερη εμπειρία. Χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.

ΠΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Έμεινε άσφαιρη στα δύο πρόσφατα ματς.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΤΙΖΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Προηγήθηκε με τον Λε Μπιάν στο 29’, το 2-0 έκανε ο Σουμαρέ στο 41’. Η Σεντ Ετιέν μείωσε με τον Αϊκί στο 69’ και στο 90’ έμεινε με δέκα παίκτες.

Έκανε τη «μίνι» έκπληξη στην πρεμιέρα η Ντιζόν, επικρατώντας της Σεντ Ετιέν με 2-1 εντός έδρας. Ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και πήγε με σημαντικό προβάδισμα στην ανάπαυλα. Είδε την αντίπαλο ν’ αντιδρά στο δεύτερο 45λεπτο, έβγαλε άγχος στο φινάλε και λίγο έλειψε να το… πληρώσει. Μεγάλη νίκη για τη Ντιζόν, έδειξε με το… καλημέρα τις δυνατότητες της και κέρδισε ένα εκ των φαβορί για την άνοδο. Η έλευση του Ομάρ Νταφ (πετυχημένη πορεία με τη Σοσό) έχει φέρει αέρα αλλαγής στο εσωτερικό της ομάδας και πλέον αθόρυβα και χωρίς μεγάλα λόγια μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω (άνοδος στη Ligue 1). Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο εξτρέμ Ξάντε Σίλβα (πρώην Άρης). Συνεχίζουν εκτός οι Σεϊντλέρ, Ντεό και Ντόμπρε.

ΝΤΙΖΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα δέκα τελευταία παιχνίδια.

*G/G τα 7/10 πρόσφατα παιχνίδια.

Πο – Ντιζόν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ