1η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

Δείτε τα Προγνωστικά Πορτογαλίας

ΠΟΡΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Νίκη (3-0) επί της Τοντέλα για το Σούπερ Καπ. Ο Ταρεμί άνοιξε το σκορ στο 30’, ο Εβανίλσον έκανε το 2-0 τρία λεπτά αργότερα και ο Ταρεμί διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 82’.

Θετική η πρώτη εικόνα της περσινής νταμπλούχου Πόρτο, το περασμένο Σάββατο σήκωσε ένα ακόμη τρόπαιο. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Τοντέλα για το Σούπερ Καπ, κυριάρχησε και επικράτησε με πολύ γνώριμο τρόπο… με τους Ταρέμι και Εβανίλσον να συνεχίζουν από εκεί που είχαν μείνει. Ο Ταρέμι που σκόραρε 26 φορές πέρσι άνοιξε κι έκλεισε το “χορό”, ο Εβανίλσον που βρήκε 21 φορές δίχτυα μπήκε ζεστός, αλλά αποχώρησε τραυματίας.

Ως #1 φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάνει πρεμιέρα, αν και το ρόστερ του Κονσεϊσάο, ο οποίος συνεχίζει για 6η σεζόν, θεωρητικά αποδυναμώθηκε.
Πωλήθηκαν: ο Βιτίνια (41.5 εκ.) στην Παρί, ο Βιέιρα (35 εκ.) στην Άρσεναλ, ο Κονσεϊσάο (5 εκ.) στον Άγιαξ και ο Ολιβέιρα (3 εκ.) στη Γαλατασαράι, ενώ πολύ κοντά σε μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ είναι και ο Οτάβιο. Ελεύθερο έχασε το βασικό της στόπερ Μπεμπά (Μαρσέιγ), νέος δανεισμός για τον στόπερ Λέιτε, από την Μπράγκα, πήγε στην Ουνιόν Βερολίνου.

Αγόρασε του δανεικούς την περασμένη σεζόν χαφ Γκρούγιτς και Εουστάκιο, νέα πρόσωπα ο στόπερ Κάρμο (20 εκ.) από την Μπράγκα και ο εξτρέμ Βερόν (10.5 εκ.) από την Παλμέιρας. Νέα προσθήκη ο χαφ Φρανκο (4 εκ.) από την Εστορίλ.

Ξεχωριστό πρόγραμμα ακολούθησαν στην τελευταία προπόνηση οι Γκρούγιτς και Εβανίλσον με μυικά προβλήματα, είναι αμφίβολοι για απόψε. Μακροχρόνια εκτός ο αμυντικός Μαναφά, τιμωρημένος ο χαφ Οτάβιο.

ΠΟΡΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 9/10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Σκόραρε 2+ γκολ στα 9/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΑΡΙΤΙΜΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη (1-0) επί της Νασιονάλ Μαδέιρα. Το γκολ πέτυχε ο Έντγκαρ Κόστα στο 40’.

Ξεκίνησε άσχημα την περσινή σεζόν, πέρασε τις πρώτες εβδομάδες μεταξύ των τελευταίων θέσεων, αλλά η πρόσληψη του Βάσκο Σεάμπρα το Νοέμβρη αποδείχθηκε κίνηση-ματ για τη διοίκηση. Ο 38χρονος κόουτς αναμόρφωσε την ομάδα, την έκανε πιο συμπαγή, πολύ πιο ανταγωνιστική, ακόμη και με τα “θηρία” της λίγκας, παραδόξως ήταν πιο αποτελεσματική μακριά από τη Μαδέιρα. Σώθηκε από νωρίς και τερμάτισε 8η, χάνοντας θέσεις με τα αποτελέσματα του τελευταίο μήνα.

Λίγα πράγματα στο μεταγραφικό κομμάτι, δεν άλλαξε πολύ το ρόστερ. Πήρε δανεικό από την Γκιμαράες τον κίπερ Τρμαλ και ελεύθερους τους Μορένο (φορ) από Μαν. Σίτι Under-21, Αφόνσο (χαφ) από Ζιλ Βισέντε, Μπρίτο (χαφ) από Μπενφίκα Β’ και Ραμίρες (φορ) από Μορέλια. Αποχώρησαν οι Αλιπούρ (φορ), Ρόσι (αμ. χαφ), Ενρίκε (εξτρέμ), Βίκτορ (κίπερ), Πελάγιο (χαφ) και Γκιτάν (μεσοεπιθετικός).

Εκτός αποστολής οι τραυματίες Βίτορ Κόστα (αρ. μπακ), Μπριτο (αμ. χαφ), και Αφόνσο (αμ. χαφ), μπήκαν σε αυτοί οι νεοφερμένοι επιθετικοί Μορένο και Ραμίρες, όπως και ο κίπερ Τρμαλ.

ΜΑΡΙΤΙΜΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Πόρτο – Μαρίτιμο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ