*20η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Παλμέιρας – Σεαρά 2-3.

ΣΕΑΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στη Ζουβεντούδε. Το γκολ ο Πίτα στο 66’.

Μέτρια εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Ζουβεντούδε, ηττήθηκε δίκαια. Φλύαρη στο επιθετικό κομμάτι, πίεσε αρκετά, αλλά σοβαρές φάσεις δεν είχε. Επιστροφή στις ήττες μετά από τρεις διαδοχικές νίκες για τη Σεαρά σ’ όλες τις διοργανώσεις, όλες σημειώθηκαν εντός έδρας, οι δύο ήταν για το πρωτάθλημα. Έμεινε στους 24 πόντους και καταλαμβάνει την 12η θέση, στο +4 απ’ την τελευταία τετράδα. Διαθέσιμοι οι νεοαποκτηθέντες Ριγκονάτο και Βάσκες, επιστρέφει ο Κλέμπερ (Επιθετικός, 12, 3). Έρχεται από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες.

ΣΕΑΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 3/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Έρχεται από 3/4 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-1 επί της Ιντερνασιονάλ. Το 1-0 ο Γκόμες στο 18’, το 1-1 έκανε ο Αλεμάο στο 82’, το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 88’.

Βρίσκει πάντα τον τρόπο για να πάρει αυτό που θέλει, τα κατάφερε και εναντίον της Ιντερνασιονάλ την περασμένη εβδομάδα. Διαθέτει την ποιότητα για να βρει τις λύσεις, ήταν καλύτερη απ’ τον αντίπαλο και επικράτησε, παρότι ισοφαρίστηκε στο 82’ και τα χρονικά περιθώρια δεν ήταν πολλά. Τρίτη σερί νίκη μετά το εκτός έδρας 0-1 επί της Αμέρικα Μινέιρο και το εντός έδρας 1-0 επί της Κουϊάμπα, διατηρείται έτσι σταθερά στην κορυφή της κατάταξης, παραμένει στο +4 τη διαφορά της από τη δεύτερη Κορίνθιανς. Εκτός μάχης για την αποψινή αναμέτρηση βρίσκονται οι Ρόνι και Ζάιλσον, επιστρέφει ο Ράφαελ Ναβάρο (Επιθετικός, 14). Ακολουθεί εκτός έδρας ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*No Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Έρχεται από 3/5 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας.

Σεαρά – Παλμέιρας στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ