* 2η Αγωνιστική

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Η Λέγκια μετρά τέσσερις σερί νίκες επί της Ζαγκλέμπιε με 13 γκολ ενεργητικό!

Δείτε τα Προγνωστικά Πολωνίας

ΛΕΓΚΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Κορόνα Κιέλτσε. Στο 61’ αποβλήθηκε ο Βιετέσκα της Λέγκια, αλλά στο 72’ προηγήθηκε με τον Μούτσι. Ο Λουκόβσκι ισοφάρισε για την Κορόνα στο 82’.

Κομμάτι των παθογενειών της περσινής σεζόν, που την οδήγησαν στην 10η θέση, εμφάνισε και στην πρεμιέρα της νέας σεζόν η Λέγκια, παρά τις αλλαγές που έγιναν.

Αν και προφανώς ανέτοιμη ακόμη, δεν έδειξε καμία βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι με το Ρούνιαιτς στον πάγκο, δεν έφτιαξε ούτε μία καθαρή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Κορόνα. Κράτησε όμως τις γραμμές της μετά την αποβολή, βρήκε γκολ με παίκτη λιγότερο, αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα στοίχισε στο τέλος, όταν βρέθηκε “γυμνή” η αριστερή της πλευρά στη φάση της ισοφάρισης.

Εκτός από τη μέτρια εμφάνιση, επέστρεψε από την Κιέλτσε και με δύο σημαντικές απουσίες στην άμυνα, εκτός σημερινού αγώνα οι στόπερ Βιετέσκα (τιμωρημένος) και Ναβρότσκι που τραυματίστηκε στο πρόσωπο, αγωνιζόμενος μόλις 20 λεπτά.

Έκανε ντεμπούτο ο εξτρέμ Πιχ, δεν έπαιξε καθόλου ο νεοφερμένος εξτρέμ Μπακού.

ΛΕΓΚΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Σλασκ Βρότσλαβ.

Ανέτοιμη η Ζαγκλέμπιε στην πρεμιέρα της σεζόν, ευτύχησε όμως να βρει μία ομάδα σε ανάλογη αγωνιστική κατάσταση για να πάρει τον πρώτο της βαθμό.

Λίγα πράγματα δημιουργικά κι απ’ τις δύο ομάδες, η Σλασκ ήταν λίγο πιο κινητική στο πρώτο μέρος, έχει γεμάτο δοκάρι σε μακρινό σουτ στο δεύτερο μέρος, ενώ η Ζαγκλέμπιε μία μεγάλη ευκαιρία έβγαλε σε όλο το ματς κι αυτή σε αντεπίθεση.

Μάχη για την παραμονή αναμένεται να δώσει και φέτος η ομάδα του Στοκόβιετς, ο οποίος ανέλαβε τον περασμένο Δεκέμβρη, αφού θεωρητικά αποδυναμώθηκε στο μεταγραφικό παζάρι. Έχασε τον βασικό της κίπερ (Χλαντούν) και τον ποιοτικότερο μεσοεπιθετικό και αρχισκόρερ της Σζιζ, μεταξύ άλλων.

ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 7/10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Λέγκια – Ζαγκλέμπιε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ