* 2η Αγωνιστική

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας

ΒΑΡΤΑ ΠΟΖΝΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Ρακόβ. Το καθοριστικό γκολ πέτυχε στο 79ο λεπτό ο Γκουτκόβσκις.

Με εντός προγράμματος ήττα έκανε πρεμιέρα στην Ekstraklasa η Βάρτα, πήγε ως μεγάλο αουτσάιντερ στην Τσεστόχοβα και κατάφερε να αντέξει για σχεδόν 80 λεπτά απέναντι σε μία από τις διεκδικήτριες του πρωταθλήματος.

Πολύ ανταγωνιστική η εμφάνισή της στο πρώτο ημίχρονο, κοίταξε στα μάτια την Ρακόβ και απείλησε περισσότερο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Η Ρακόβ, ίσως και με περισσότερες δυνάμεις, πήρε τα ηνία, αύξησε την πίεση, όσο περνούσαν τα λεπτά οι απειλές πύκνωναν και σύμφωνα στη ροή ήρθε το καθοριστικό γκολ.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι απογοητευμένη από το ξεκίνημα η ομάδα του Σούλτσεκ, έχει αυτοπεποίθηση από την εξαιρετική της πορεία στο β’ γύρο της περασμένης σεζόν με τον 32χρονο κόουτς. Δεν άλλαξαν πολλά στο ρόστερ της, θα δώσει μάχη για την παραμονή.

Παραμένουν εκτός ο στόπερ/αρχηγός Κιελίμπα και ο βασικός φορ Ζρέλακ.

ΒΑΡΤΑ ΠΟΖΝΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 8/10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Λέχια Γκντανσκ. Ο Σεκούλσκι άνοιξε το σκορ στο 43’, ο Άλβαρες έκανε το 2-0 στο 76’ και ο Κοτσίλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Εντυπωσιακή η εκκίνηση της Βίσλα στη νέα σεζόν, επωφελημένη κι από την περίσταση αυτή. Μπήκε με το δεξί στην Ekstaklasa, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι την Κυριακή η Λέχια παρατάχθηκε με ελλιπή συγκέντρωση λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Ισορροπημένο το παιχνίδι μέχρι το 1-0, με τη Λέχια να είναι πιο απειλητική. Χτύπησε στο transition η Βίσλα για το προβάδισμα και στη συνέχεια ήλεγξε απόλυτα τον ρυθμό. Είχε εντυπωσιακό δοκάρι, χαμένη ευκαιρία για bloopers και οριακά ακυρωμένο γκολ, πριν βρει ξανά χώρους να τρέξει για το 2-0. Απειλήθηκε ελάχιστα μετά την ανάπαυλα και στην κόντρα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Με φιλοδοξίες για τουλάχιστον πλασάρισμα στο πρώτο μισό της βαθμολογίας μπήκε στη νέα σεζόν, ενισχύθηκε μεταγραφικά και συνεχίζει με τον κόουτς Στάνο, που την βελτίωσε στην τελική ευθεία του περασμένου πρωταθλήματος.

ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Βάρτα Πόζναν – Βίσλα Πλοκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ