*1η αγωνιστική.

* Από τρία σερί μεταξύ τους Over 2.5 έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση 2-0 επί της Όσναμπρικ την περασμένη εβδομάδα.

Εξαιρετική η περσινή πορεία της, μπήκε στην εποχή του κόουτς Κβάζνιοκ με επιτυχή τρόπο, τερμάτισε στην έβδομη θέση με 51 πόντους, ήταν πολύ δυνατή αμυντικά. Δέχτηκε μόλις 44 γκολ και είχε την τέταρτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, δεν κατάφερε να διεκδικήσει την άνοδο, αλλά σε κάθε περίπτωση η πορεία της κρίθηκε απόλυτα ικανοποιητική. Πέρασε το τεστ με πολύ καλό βαθμό ο κόουτς Κβάζνιον και ήταν λογικό να πάρει εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης, ωστόσο καλείται να διαχειριστεί ένα τελείως διαφορετικό ρόστερ φέτος.

Πάρα πολλές οι προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό, οι αποχωρήσεις είναι πάνω από 12, ενώ οι προσθήκες έχουν φτάσει τις 11 και το ρόστερ μάλλον δεν έχει κλείσει. Γίνεται αντιληπτό ότι μιλάμε για ολικό «λίφτινγκ», αυτό θα χρειαστεί χρόνο για να δουλέψει, πάντως στα φιλικά ήταν αρκετά καλή, θα μπορούσε να πει κανείς εντυπωσιακή. Κέριδσε άνετα Όσναμπρικ και Μπόχουμ, ενώ το highlight ήταν το 5-2 επί του Άγιαξ! Θέλει να διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 5/7 G/G στα φιλικά.

*Μετρά 5/7 Over 2.5 στα φιλικά.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΣΛΡΟΥΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 2-3 κόντρα στη Σααρμπρίκεν την περασμένη εβδομάδα.

Πήρε μόλις εννέα νίκες, τις λιγότερες απ’ όλες τις ομάδες που τερμάτισαν πάνω απ’ την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας, ωστόσο αποδείχτηκαν αρκετές για να της χαρίσουν την παραμονή. Το θετικό είναι ότι ήταν ανθεκτική, έχανε δύσκολα, είχε 14 ισοπαλίες, τις περισσότερες της περσινής Τσβάιτε Λίγκα, με 41 πόντους τερμάτισε στην 12η θέση και το +9 απ’ την τελική τριάδα.

Συνεχίζει με τον κόουτς Άιχνερ στην άκρη του πάγκου, το ρόστερ υπέστη κάποιες αλλαγές, μέχρι στιγμής είναι ερωτηματικό αν το επίπεδο ανέβηκε ή μειώθηκε. Σίγουρα την «πόνεσε» η αποχώρηση του επιθετικού Χόφμαν, στη θέση του ήρθε ο Ραπ (Βαντούζ), αλλά σήμερα είναι τραυματίας. Γενικά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αρκετοί παίκτες κουβαλούν ακόμη τραυματισμούς και έχουν τεθεί εκτός. Ήταν κακή στα φιλικά η Καρλσρούη, δεν κέρδισε κανένα, έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με 13 γκολ παθητικό!

ΚΑΡΣΛΡΟΥΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Είχε 5/5 Over 2.5 σε φιλικό επίπεδο.

*Δεν είχε νίκη στα φιλικά (0-1-4).

Πάντερμπορν – Καρλσρούη στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ