Προγνωστικά Τένις: Επικίνδυνο εμπόδιο ο Νακασίμα για Κύργιο

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Μπράντον Νακασίμα – Νικ Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος, κέρδισε παίκτη του Top 10 σε Grand Slam για πρώτη φορά μετά τον Μίλος Ράονιτς εδώ το 2015, αφού επέστρεψε από σετ πίσω στο σκορ για να κερδίσει τον Νο.4 στον κόσμο Τσιτσιπά. Ο 27χρονος Αυστραλός είναι σε εξαιρετική φόρμα στο χορτάρι τις τελευταίες εβδομάδες, με συνεχόμενους ημιτελικούς σε Στουτγάρδη και Halle, ενώ πιο πριν είχε φτάσει και στα ημιτελικά του χωμάτινου Houston Open τον Απρίλιο. Ο Αυστραλός είχε κερδίσει περίτρανα τον Ράφαελ Ναδάλ σε αυτό το στάδιο του Γουίμπλεντον το 2014 και θέλει να επαναλάβει αναμφίβολα μια αντάξια πορεία και φέτος.

Από την άλλη ο 20χρονος Νακασίμα παραχώρησε μόλις εννέα γκέιμς στον Γκαλάν το Σάββατο σε μια ονειρεμένη πορεία μέχρι στιγμής μέχρι τους “16” του Wimbledon, ξεπερνόντας ακόμα αντιπάλους όπως οι Σαποβάλοφ και Κουν. To No.56 του κόσμου πραγματοποιεί το τουρνουά της καριέρας του μέχρι στιγμής και είναι κρίμα που το φετινό Wimbledon δεν θα δώσει πόντους καθώς η θέση του στην κατάταξη της ATP θα βελτιωνόταν κατά πολύ από την επόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση όπου όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, ειδικά όταν εμπλέκεται σε αυτή ο Νικ Κύργιος. Ο Αμερικανός θα κάνει τα πάντα να αποφύγει τις παγίδες που θα του βάλει ο Αυστραλός, με τον Κύργιο να αποδεικνύει όχι μόνο τις δεξιότητες του με τη ρακέτα, αλλά και την ικανότητά του να διεισδύει στο μυαλό ακόμα και των κορυφαίων παικτών, με λαμπρό παράδειγμα την αναμέτρηση κόντρα στον Τσιτσιπά. Ο Κύργιος είναι αναμφίβολα το φαβορί για την νίκη, ωστόσο θεωρούμε πως δύσκολο θα τα καταφέρει βγει αλώβητος κόντρα στον φορμαρισμένο Αμερικανό, για αυτό και θα πάμε με το over στα σετ ως το καλύτερο σημείο στο ματς.

Εκτίμηση: over 3.5 σετς (1.75)

Ειδικά στοιχήματα για το Wimbledon 2022 στην βετσσον   

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημά μας! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ