*1η αγωνιστική του Απερτούρα.

*No Goal τα έξι τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 5-2 επί της Λεόν, σε φιλικό προετοιμασίας. Πήρε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων με τους Σάντσες (10′), Βαλντές (24′, 41′) και Μαρτίνες (πεν. 37′) και παρότι δέχθηκε τη μείωση στο 48′, εννέα λεπτά αργότερα πέτυχε και πάλι δίχτυα με τον Ζεντέχας. Η Λεόν μείωσε και πάλι στο 78′, για το τελικό αποτέλεσμα.

Για ακόμη μια σεζόν ξεκινάει με αρκετές βλέψεις την πορεία της στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην αναζήτηση του πρώτου της τίτλου από το Απερτούρα του 2018. Παρότι δίνει σταθερή παρουσία στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, στο περσινό Απερτούρα έμεινε εκτός στα προημιτελικά από την Πούμας, ενώ έφτασε τα ημιτελικά του Κλαουσούρα, όπου και αποκλείστηκε από την Πατσούκα.

Συνεχίζει με τον Φερνάντο Ορτίζ στην τεχνική της ηγεσία, ο οποίος από τον περασμένο Μάρτιο εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού, μετά και την απόλυση του Σαντιάγο Σολάρι. Ξόδεψε αρκετά για να αποκτήσει τον Ουρουγουανό φορ της Αλ Νασρ, Ζόναταν Ροδρίγκες, καθώς και τον αμυντικό της Θέλτα, Νέστορ Αραούχο. Δικός της και ο εξτρέμ Γιούργκεν Νταμ, που έμεινε ελεύθερος από την Ατλάντα. Άφησε ελεύθερο τον μέσο Αντόνιο Λόπες, που επέστρεψε στη γενέτειρά του, Γουατεμάλα.

Κλαμπ Αμέρικα Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΤΛΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 2-2 με την Κρουζ Αζούλ, για το Καμπεόν ντε Καμπεόνες. Προηγήθηκε στο 41ο λεπτό με τον Αγκιλέρα και παρότι δέχθηκε την ανατροπή (45’+3, 63′), έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Κινιόνες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Εν τέλει, ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με 3-4.

Ξεκινάει την πορεία της ως πρωταθλήτρια, κάτι που κατάφερε να κάνει πέρυσι και στις δυο φάσεις της διοργάνωσης, κατακτώντας Απερτούρα και Κλαουσούρα, κόντρα σε Λεόν και Πατσούκα αντίστοιχα, φτάνοντας έτσι τους τρεις τίτλους στην ιστορία της. Τώρα, θα προσπαθήσει να τον υπερασπιστεί και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Στην άκρη του πάγκου της βρίσκεται από τον Αύγουστο του 2020 ο Αργεντινός Ντιέγκο Κόκα. Λίγα πράγματα στα μεταγραφικά, απέκτησε τον δεξιό μπακ Ντομίνγκες από τη Νεκάξα, δίνοντας ως αντάλλαγμα τον εξτρέμ Μπράιαν Γκάρνισα. Παράλληλα, απέκτησε και τον Περουβιανό εξτρέμ Έντισον Φλόρες από την Ουάσινγκτον, ενώ παραχώρησε στη Σάντος Λαγκούνα τον Χοσέ Λοσάνο.

Άτλας Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Κλαμπ Αμέρικα – Άτλας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ