Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: Roobet Cup (26/6)

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλημέρα Betarades με Roobet Cup και ESL Challenger σήμερα με δεκάδες αναμετρήσεις, τρείς επιλογές λοιπόν όλες ΜΟΝΑ- ΑΠΟΔΕΚΤΑ και ισόποσα. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγο τελικού έχει η αναμέτρηση Falcons vs 1WIN, pass για το ESL Pro League κερδίζει μόνο ο νικητής σε αγώνα 5 χαρτών(ΒΟ5). Οι Γάλλοι ξεκινούν με πλεονέκτημα 1-0 επειδή έφτασαν από το upper bracket νικώντας τους 1WIn στα ημιτελικά με 2-0, επιλογή που η στήλη είχε τιμήσει. Αυτή τη φορά η κατάσταση είναι ποιο ρευστή και περιμένω αναμέτρηση τουλάχιστον 4 ωρών με το decider map να καθορίζει και νικητή. Οι Falcons έχουν μεγαλύτερο εύρος χαρτών και πιθανότατα η Nuke θα δώσει και το 2-0 υπέρ τους σχετικά εύκολα γι αυτό και θα επικεντρωθούμε στους γύρους αυτή τη φορά.

  • Falcons -1.5 γύροι με απόδοση 2,10 στην bet365.

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

 

Faze Clan vs OG (16:00)

Roobet Cup decider αγώνας για την δεύτερη θέση του Ομίλου Α, προφανώς και οι Faze είναι φαβορί για όλους τους λόγους … Καλύτερη ομάδα του κόσμου, νίκησε μόλις πρίν 2 μέρες τον ίδιο αντίπαλο 2-0, ενώ έκπληξη αποτελεί και μόνο η μη κατάκτηση ολόκληρου του τουρνουά. Το ίδιο πιστεύουμε και εμείς απλά αυτό δεν αναιρεί πως οι OG δεν θα πάρουν έστω ένα χάρτη, πιθανότατα είναι και ο στόχος τους αν σκεφτούμε πως είναι μια νέα ομάδα. Ancient – Vertigo είναι τα δυνατά μας χαρτιά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουμε ελπίδα στα υπόλοιπα.

Εκτίμηση :

  • OG +1.5 χάρτες με απόδοση 1,87 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

9Z vs FURIA (20:00)

Roobet Cup decider αγώνας για την δεύτερη θέση του Ομίλου Δ, επανάληψη της αναμέτρησης που μας είχε πληρώσει πριν 2 μέρες στο +11.5 εύκολα μιας και στο τέλος κέρδισαν οι . Αυτή τη φορά εκπλήξεις δεν χωράνε μιας και αντιμετωπίζουν αποκλεισμό και περιμένω οι FURIA να πάρουν εκδίκηση. Το 2-0 της Παρασκευής εύκολα γυρνάει σε 0-2 σήμερα γι αυτό επίφοβο είναι ακόμα και το Over 2,5 η να πάρουν απλά χάρτη οι ! Το χαντικαπ γύρων παραμένει ψηλά όμως και αυτή θα είναι η επιλογή μας.

Εκτίμηση :

  • 9Z +9.5 γύροι με απόδοση 1,83 στην bet365.