Το ποντάρισμα στη Βραζιλία, πέφτει ο άσος της Γκουαρανί

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Μειωμένοι είναι οι ρυθμοί στο κουπόνι της Πέμπτης (23/06), με τα φώτα να πέφτουν στη Λατινική Αμερική κατά κύριο λόγο. Ας δούμε τις κυριότερες μεταβολές αποδόσεων, αλλά και το πως μεταβάλλονται οι τζίροι στοιχήματος στα σημαντικότερα ματς της ημέρας.

Στην ανώτερη κατηγορία της Παραγουάης πάμε για αρχή για το παιχνίδι Γκουαρανί – Αμελιάνο. Μια μικρή αλλαγή στον άσο βλέπουμε εδώ, καθώς κινείται πτωτικά. Είχε αρχική απόδοση 1.83 και τώρα εντοπίζεται στο 1.70.

Στο κύπελλο Νορβηγίας προχωράμε έπειτα και στην αναμέτρηση Ούλερν – KFUM Όσλο. Το διπλό υποχωρεί, μιας και είχε ανοίξει στο 1.67 και πλέον έχει κατέβει στο 1.40

Παραμένουμε στην ίδια διοργάνωση για να εξετάσουμε μια πτώση στον αγώνα Έγκερσουντ – Σάντνες. Αφορά τη νίκη των γηπεδούχων, όπως παρατηρούμε ο άσος είχε ξεκινήσει σε τιμή 3.25 και αυτή τη στιγμή έχει αγγίξει απόδοση 2.80.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, χαμηλά κινούνται τα πονταρίσματα σήμερα. Το παιχνίδι με το πιο μεγάλο τζίρο στην αγορά 1Χ2 είναι το Φλουμινένσε – Κρουζέιρο για το κύπελλο Βραζιλίας. Στα 19.758€ έχει ανέλθει το ποσό, από το οποίο το 49,85% έχει πονταριστεί στον άσο.

Δεύτερο στη σχετική λίστα έρχεται το ματς Σάχελ – Εσπεράνς Τούνις για την ανώτερη κατηγορία Τυνησίας. Έχει συγκεντρώσει 3.556€ και το 46,36% έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Από τη Β’ Φινλανδίας έρχεται η επόμενη αναμέτρηση στην κατάταξη, το Ακατέμια – Πέπο Λαπενράντα. Στα 2.721€ έχει φτάσει ο τζίρος στον συγκεκριμένο αγώνα και το 51,30% έχει κατευθυνθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε τους τζίρους στα σημερινά ματς

*Τα παραπάνω δεδομένα ίσχυαν στις 15:15 και ενδέχεται να μεταβληθούν.