*21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα.

*Στον πρώτο γύρο: Σολ Ντε Αμέρικα – Τακουαρί 1-0.

ΤΑΚΟΥΑΡΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Γκουαϊρένια.

Πήρε σπουδαίο πόντο στο εκτός έδρας ματς με την Γκουαϊρένια, έπαιξε καθαρά για την ισοπαλία και τα κατάφερε. Στο πρώτο ημίχρονο η Γκουαϊρένια ήταν καλύτερη, είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Η Τακουαρί ήταν παθητική, έπαιξε κυρίως ανασταλτικά και προτίμησε να προσέξει την άμυνα της. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε. Πρώτο θετικό αποτέλεσμα έπειτα από δύο σερί ήττες κόντρα σε Γκουαρανί (0-2) και Νασιονάλ (3-0), έχει ρεκόρ 1-1-3 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Μετρά 21 πόντους και καταλαμβάνει την 9η θέση, έχει ρεκόρ 2-1-2 στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς.

ΤΑΚΟΥΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*ΝG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Over 2.5 στα 3/6 τελευταία παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 κόντρα στη Λιμπερτάδ. Στο 22’ το 0-1, στο 40’ το 0-2, το 0-3 έκανε ο Μελγαρέχο στο 65’.

Δεν είχε τον τρόπο να περιορίσει τον αντίπαλο στο εντός έδρας ματς με τη Λιμπερτάδ, υπέστη μια φυσιολογική ήττα. Δεν έκανε καταπληκτική εμφάνιση η Λιμπερτάδ, ωστόσο έχει «αέρα» και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που της προσφέρουν αποτελεσματικότητα. Σκόραρε δύο φορές μέχρι το ημίχρονο και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση, χωρίς να εκθέσει τον αντίπαλο. Το 0-3 στο 65’ τελείωσε οριστικά το ματς. Επιστροφή στις ήττες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, που είχε μια νίκη και τρεις ισοπαλίες (1-3-0) με Σέρο Πορτένιο (2-1 νίκη), Ρεσιστένσια (0-0 εκτός), 12 Οκτούμπρε (0-0 εντός) και Χενεράλ Καμπαγιέρο (1-1 εκτός), νωρίτερα υπέστη δύο διαδοχικές ήττες από Γκουαϊρένια (2-1 εκτός) και Ολίμπια (1-0 εκτός). Με 24 πόντους καταλαμβάνει την έβδομη θέση της βαθμολογίας. Στο 1-2-2 το ρεκόρ της Σολ Ντε Αμέρικα στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς.

ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 4/7 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G στα 4/7 τελευταία παιχνίδια της.

Τακουαρί – Σολ Ντε Αμέρικα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ