*Τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 που διεξάγεται στη Σλοβακία. Υπάρχουν δύο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, όπου θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές στον καθένα. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου περνούν στα ημιτελικά και στο παγκόσμιο κύπελλο κάτω των 20 του 2023. Οι τρίτοι κάθε ομίλου θα παίξουν μεταξύ τους σε νοκ άουτ αγώνα και όποιος κερδίσει θα περάσει επίσης στο παγκόσμιο κύπελλο κάτω των 20 του 2023.

*2η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου

ΙΣΡΑΗΛ U19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Σερβία στην πρεμιέρα. Στο 8’ το 1-0 ο Λάζετιτς, το 1-1 ο Γκλος στο 16’, στο 74’ το 1-2 απ’ τον Έμπραχαϊμ, το 2-2 στις καθυστερήσεις απ’ τον Λάκοβιτς.

Έχασε μεγάλη ευκαιρία στην πρεμιέρα, θα μπορούσε να κερδίσει και να βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερη, μπορεί να έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, όμως ισοφάρισε γρήγορα και στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους ήταν πιεστική, είχε φάσεις. Στο δεύτερο μέρος η Σερβία ισορρόπησε, αλλά το γκολ ήρθε για το Ισραήλ, που κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις, εκεί δέχτηκε την ισοφάριση για το τελικό 2-2. Με δεδομένο ότι θεωρείται απ’ τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου, το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό, σήμερα χρειάζεται ακόμη μια υπέρβαση κόντρα στη θεωρητικά ανώτερη Αυστρία.

ΙΣΡΑΗΛ U19 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Εχει 7/11 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 7/11 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΥΣΤΡΙΑ U19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ήττα 2-0 κόντρα στην Αγγλία στην πρεμιέρα. Στο 43’ και το 65’ τα γκολ για τους νικητές απ’ τους Τσουκβουεμέκα και Ντέβιν.

Το πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε κόντρα στην ποιοτική Αγγλία, η παρουσία της ήταν ελπιδοφόρα. Εναντίον μιας καλύτερης ομάδας δεν έβγαλε κόμπλεξ ή παθητικότητα, στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί, τελικά δέχτηκε γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος η Αγγλία διαχειρίστηκε καλύτερα την κατάσταση και δίκαια έφτασε στο δεύτερο γκολ και τη νίκη. Πρώτη ήττα έπειτα από εφτά ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις για την Αυστρία (4-3-0), που χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη σήμερα κόντρα στο θεωρητικά υποδεέστερο Ισραήλ, έτσι ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση. Κλείνει τον όμιλο με τη Σερβία.

ΑΥΣΤΡΙΑ U19 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Εχει 4/5 under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 3/5 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Ισραήλ U19 – Αυστρία U19 στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ