Πτώσεις στην Ιρλανδία, σε Κορέα και Κίνα ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πέφτουν οι ρυθμοί στο σημερινό (17/06) κουπόνι, με πιο λίγους αγώνες διαθέσιμους για στοίχημα σε σχέση με προηγούμενες μέρες. Δράση που ξεχωρίζει βλέπουμε στην Ιρλανδία, αλλά και σε ασιατικά πρωταθλήματα. Πάμε να εξετάσουμε τις βασικότερες μεταβολές αποδόσεων, μαζί με το πως μεταβάλλονται οι τζίροι στοιχήματος στα σημαντικότερα ματς της ημέρας.

Στην Α’ Ιρλανδίας μεταφερόμαστε και τη αναμέτρηση Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ – Γιου Σι Ντι. Εδώ βλέπουμε ότι υποχωρεί ο άσος, μιας και είχε ανοίξει στο 1.40 και τώρα πια έχει κατέβει στο 1.22.

Στο ίδιο πρωτάθλημα μένουμε για να δούμε το ντέρμπι του Δουβλίνου Μποέμιανς – Σέλμπουρν. Σε αυτόν τον αγώνα πτώση σημειώνει η απόδοση του διπλού. Ειδικότερα, είχε αρχικά τιμή 4.75 και έχει πλέον φτάσει στο 4.33.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, η αναμέτρηση με τον μεγαλύτερο τζίρο στο 1Χ2 είναι το Ποχάνγκ – Γκάνγκβον από την Α’ Κορέας. Έχει μαζέψει 67.427€ και εξ αυτών το 49,78% έχει τοποθετηθεί στον άσο.

Προχωράμε στην Α’ Κίνας και το Σενζέν – Κανγκτζού στη συνέχεια με βάση την κατάταξη των τζίρων. Το ποσό εδώ είναι 19.676€ και το 47,15% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Έπεται το Μέιζχου – Γκουοάν και πάλι για την ίδια διοργάνωση. Σε αυτό το παιχνίδι ο τζίρος είναι στα 16.565€ και το 37,30% από αυτά έχει στοιχηματιστεί στο διπλό.

Δείτε τους τζίρους στα σημερινά ματς

*Τα παραπάνω δεδομένα ίσχυαν στις 16:00 και ενδέχεται να μεταβληθούν.