* 4η Αγωνιστική

* No Goal τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (2-1) από την Εστουδιάντες. Ο Μποσέλι άνοιξε το σκορ στο 37’ για την Εστουδιάντες, ο Τόρες ισοφάρισε για την Σαρμιέντο στο 57’ και ο Μποσέλι με πέναλτι έκρινε το παιχνίδι στο 77’. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ντίας των γηπεδούχων.

Πάλεψε σθεναρά την Τρίτη η Σαρμιέντο σε δύσκολη έδρα, αλλά επέστρεψε στη Χουνίν με άδεια χέρια και δεν κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στη συνολική βαθμολογία υποβιβασμού.

Μπήκε καλά στο ματς, έφτανε κοντά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά πληγώθηκε από την ποιότητα του αντίπαλου φορ στην πρώτη καλή φάση της Εστουδιάντες. Απείλησε πριν την ανάπαυλα και βρήκε την ισοφάριση από κόρνερ στην επανάληψη. Από νέο κόρνερ κρίθηκε το παιχνίδι, όταν ο φορ Τολέδο με ακατανόητη ενέργεια χάρισε πέναλτι (χέρι) στους γηπεδούχους. Έχασε τεράστια ευκαιρία για νέα ισοφάριση στο τέλος η Σαρμιέντο.

Στο προηγούμενο εντός έπαιξε πολύ έξυπνα απέναντι στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, της έδωσε χώρο και χτυπούσε έξυπνα με άμεσο ποδόσφαιρο στο χώρο, έτσι βρήκε και το καθοριστικό γκολ για τη μοναδική της νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια.

ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Αλντοσίβι. Το γκολ του Κόμπος από το 23ο λεπτό έκρινε το παιχνίδι. Στο 89’ αποβλήθηκε ο Λακιδαΐν της Αλντοσίβι.

Νίκη ανάσα πέτυχε την Τρίτη η Πατρονάτο, ζωντάνεψε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, παρότι παραμένει ουραγός στη συνολική βαθμολογία και συνάμα #1 φαβορί για την Primera Nacional.

Παρότι γηπεδούχος, επέλεξε να παίξει δίχως την μπάλα, χτυπώντας στο transition και η συνταγή αποδείχθηκε ιδανική. Απείλησε αρκετές φορές στο χώρο πριν ανοίξει το σκορ με σέντρα σουτ. Συνέχισε να βρίσκει χώρους για να τρέξει, συνέχισε να είναι ξεκάθαρα η πιο απειλητική ομάδα στο γήπεδο, δεν αγχώθηκε σχεδόν καθόλου στο ματς ο κίπερ Αλταμιράνο.

Είχε προηγηθεί η εύκολη ήττα στη Λα Πλάτα από τη Χιμνάσια (2-0), ήταν καλή στην πρεμιέρα με τη Βέλεζ (1-1), αλλά θα χρειαστεί να βελτιώσει δραστικά την εκτός έδρας εικόνα της για να σώσει την κατηγορία. Έχει μόλις 2 νίκες στις 21 τελευταίες εξόδους της.

Εξέτισε τιμωρία κι επιστρέφει ο χαφ Βαλντές, παραμένει εκτός ο χαφ Βάσκες.

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Σαρμιέντο – Πατρονάτο στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ