*15η αγωνιστική

*Στους προηγούμενους γύρους: Γιόβανα – Κάουνο Ζαλγκίρις 0-2

*Under 2,5 στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΑΟΥΝΟ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (4-0) της Γκρανίτας Βίλνιους. Σκόραραν οι Τίκε (25′), Τρότμαν (52′), Σανγκαρέ (54′) και Σιργκέντας (79′).

Ραντεβού στα προημιτελικά του Κυπέλλου Λιθουανίας, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Σούντουβα, έδωσε η Κάουνο Ζαλγκίρις επικρατώντας εύκολα στην έδρα της Γκρανίτας Βίλνιους (4-0).

Στο πρωτάθλημα πανηγύρισε τρεις νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις, πριν από τρεις βδομάδες επέστρεψε με το “τρίποντο” από την έδρα της Ζαλγκίρις (2-1) αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το καλημέρα. Η Κάουνο Ζαλγκρίρις παραμένει αήττητη σε πέντε αναμετρήσεις με την Γιόναβα (4-1-0), ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΚΑΟΥΝΟ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΙΟΝΑΒΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από την Ριτεριάι. Ο Ντίμοφ σκόραρε μόλις στο 3′ διαμορφώνοντας, παράλληλα, το τελικό αποτέλεσμα.

Απογοητευει η Γιόναβα στην επιστροφή της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Λιθουανίας. Μετά από 14 αγωνιστικές συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό, αυτόν στην έδρα της Μπάνγκα (1-1) στις 14 Μαΐου. Πριν από τρεις βδομάδες ηττήθηκε από την Ριτεριάι (1-0 εντός) παραμένοντας ουραγός.

Δέχτηκε γκολ σε κάθε μία αγωνιστική που έδωσε, καταφέρνοντας να σκοράρει μόλις σε τρεις. Η Γιόναβα έχει μπροστά της μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στην έδρα της Κάουνο Ζαλγκίρις, θα πρέπει να γυρίσουμε πέντε χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία νίκη της σε αυτή (3-1).

ΓΙΟΝΑΒΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Κάουνο Ζαλγκίρις – Γιόναβα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ