Τένις: Ο Τόμιτς προκάλεσε τον Κύργιο σε στοίχημα 1 εκ. δολαρίων!

Ανανεώθηκε:
κυργιος τομιτς τενις

Μπέρναρντ Τόμιτς και Νίκ Κύργιος έχουν κόντρα εδώ και χρόνια και ο πρώτος έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, προκαλώντας τον ομογενή τενίστα να παίξουν ένα παιχνίδι τένις με στοίχημα 1 εκ. δολάρια ή να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ, σε έναν αγώνα πυγμαχίας!

Οι σχέσεις των δύο εκ των κορυφαίων τενιστών της Αυστραλίας μόνο αγαστές δεν μπορεί να χαρακτηριστούν, αλλά επιδεινώθηκαν το τελευταίο διάστημα μετά από την κόντρα τους στα Social Media. Αυτή την εβδομάδα, ο Κύργιος χαρακτήρισε τον Τόμιτς ως τον πιο μισητό αθλητή την Αυστραλία και τον χλεύασε, λέγοντας ότι αποκλείεται να τον κέρδιζε σε έναν αγώνα. Ο Τόμιτς σήκωσε το γάντι και προκάλεσε τον Κύργιο σε ένα ματς με στοίχημα 1 εκατομμύριο δολάρια! “Ας αποφασίσει το κοινό. Θα σε νικήσω οπουδήποτε, οποτεδήποτε”, είπε χαρακτηριστικά ο Τόμιτς.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημά μας! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν. Το 2019 και ο Τόμιτς κέρδισε με 2-0 (6-3, 6-4), αν και ο Κύργιος εκείνη τη στιγμή ήταν στο Νο. 51 της κατάταξης και ο Τόμιτς στο Νο. 81. Μάλιστα πήρε το ματς πόιντ με σερβίς ανάμεσα από τα πόδια του! Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Έκτοτε, ο νικητής του 2019 έχει πέσει κατακόρυφα στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά φαίνεται ότι του αρέσει να προκαλεί τον Κύργιο, και όχι μόνο μέσα στα κορτ: “Σε κέρδισα στο παρελθόν, θα σε ξανακερδίσω όποτε θέλεις. Λες ότι είσαι καλός στο μπάσκετ, θα σε κερδίσω και σε αυτό. Θα σε παίξω ακόμη και στο χόρτο, όποτε θέλεις. Ας λύσουμε τις διαφορές μας στο ρινγκ, θα κυριαρχήσω και εκεί. Ας το λύσουμε επιτέλους όλο αυτό”, είπε, μεταξύ άλλων, ο Τόμιτς. Η αναφορά στο χορτάρι ήρθε μετά από τον ισχυρισμό του Κύργιου ότι αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη τένις στον κόσμο σε επιφάνεια με γρασίδι, με τον Τόμιτς να συμπληρώνει: “Τρέφεις αυταπάτες, ονειρεύεσαι. Έχεις σίγουρα το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο”.

Ο Κύργιος, βέβαια, από την πλευρά του, δεν δείχνει ιδιαίτερα… ζεστός: “Έχω μεγαλύτερα ψάρια να πιάσω. Βρίσκομαι σε ένα γήπεδο με γρασίδι και προετοιμάζομαι για τα τουρνουά. Αν θέλεις να με αντιμετωπίσεις, πρέπει να επιστρέψεις στο κορυφαίο επίπεδο. Εγώ βρίσκομαι εδώ και σε περιμένω, δεν πρόκειται να πάω πουθενά”, τόνισε, και πρόσθεσε: “Ανήκω ακόμη στην ελίτ, αντιμετωπίζω τους καλύτερους στον κόσμο και τα καταφέρνω αρκετά καλά. Θα σε περιμένω όσο χρειαστεί για να επανέλθεις σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Μέχρι τότε, μην χρησιμοποιείς το όνομά μου για να ξαναβγείς στην επιφάνεια”.

Όσο για τον αγώνα στο ρινγκ, ο ομογενής αθλητής, δεν απέκλεισε τίποτα! “Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον το κάνουμε. Αργότερα, όμως, όταν η καριέρα μου θα έχει τελειώσει. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι έχεις σημαντικότερα προβλήματα στη ζωή σου. Καλή τύχη”!