Έλληνες στη μάχη του Άρνεμ

Ανανεώθηκε:
ΦΙΤΕΣΕ ΑΛΚΜΑΑΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Απίστευτο FUN BΕΤ μας βγήκε χτες με τα 10 κόρνερ του τελικού και με απόδοση στο 8.00! Καμιά φορά αν έχεις τύχη, τύφλα να ΄χουν τα προγνωστικά… Την τύχη δηλαδή που είχε χτες η Ρόμα και είδε τα σουτ της Φέγενορντ να χτυπάνε δύο φορές στα δοκάρια και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα και η κατάκτηση του τροπαίου από τους Ιταλούς, μας χάλασε και τις προβλέψεις. Να ανάψουν και μια λαμπάδα στον ΡουίΠατρίσιο, για τις αποκρούσεις του. Τελικά, ο Μουρίνιοκαι η εμπειρία του, μαζί με τον κολοσσό Σμόλινγκ, με τον οποίο είχαν πάρει μαζί και το Γιουρόπα το ’17 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν αυτοί που έκριναν και τον τελικό!

Για σήμερα τα προγνωστικά στοιχήματος, έχουν να κάνουν με play-off και με πρωταγωνιστές, τους δικούς μας, Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκο, οι οποίοι διεκδικούν με την Άλκμααρ, κόντρα στη Φίτεσε, την ευρωπαϊκή έξοδο!

Φίτεσε – Αλκμάαρ

Οι δύο ομάδες παίζουν το πρώτο τους παιχνίδι για το εισιτήριο του ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ, έχοντας τερματίσει στην 5ηκαι 6η θέση αντίστοιχα, με την διαφορά, ότι η Άλκμααρ,έχει 10 βαθμούς παραπάνω από την γηπεδούχο Φίτεσε. Είναι ίσως λίγο άδικο, αλλά έτσι είναι το σύστημα.  Στη διάρκεια της κανονικής σεζόν, η Άλκμααρ είχε αποσπάσει ισοπαλία στην έδρα της Φίτεσε στο «Χέλρεντομ» με 0-0, μετά από δύο σερί ήττες εκεί με 2-1, αλλά στην έδρα της στις αρχές Απριλίου, την είχε νικήσει με 3-1, με τον Παυλίδη να ανοίγει το σκορ. Ο Έλληνας φορ είναι και ο τοπ-σκόρερ της ομάδας, με 17 γκολ και από τους κομβικούς παίκτες της ομάδας, μαζί με τον στόπερ, Χατζηδιάκο.

Φίτεσε – Αλκμάαρ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φίτεσε δεν έκλεισε καλά τη σεζόν, αφού μετά τον αποκλεισμό της από τη Ρόμα στο Κόνφερενς, υπέστη 5 ήττες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές, αλλά στα ημιτελικά των play-off με την Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα (που τον είχαμε και καλεσμένο χτες στο στούντιο), κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο δεύτερο ματς στην έδρα της με 3-0 στην παράταση, ενώ είχε χάσει με 3-1 στον πρώτο αγώνα. Από την άλλη πλευρά και η Άλκμααρ, κλείνοντας κι αυτή μέτρια τη σεζόν, χωρίς νίκη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, κατάφερε στην πρώτη φάση των play-off, να αποκλείσει την Χέρενφεν με 2-0 εντός έδρας με γκολ στο 88’, μετά την ήττα με 3-2 στο πρώτο ματς. Αν μη τι άλλο, αναμένεται μια δυνατή και αμφίρροπη «Μάχη τουΆρνεμ»… Η φιλοξενούμενη ομάδα των Ελλήνων, έχει ένα καλό, που είναι ότι έχει πετύχει γκολ και στα 14 τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας, αλλά έχει κι ένα κακό, που την θέλει να μην έχει φύγει νικήτρια σε κανένα από τα τελευταία 6! Επίσης, δεν έχει καταφέρει να φύγει νικήτρια ούτε από το Άρνεμ, στα 4 τελευταία ταξίδια της εκεί. Με την παρουσία του Παυλίδη, αλλά και του Οπέντα για τους γηπεδούχους, ο οποίος έχει σκοράρει ένα γκολ παραπάνω από τον Βαγγέλη (18), θεωρώ απίθανο να μην έχουμε γκολ στο παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες.

Μόντσα – Πίζα

Οι δύο ομάδες έχασαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, για 2 μόνο βαθμούς, τερματίζοντας ισόβαθμες κάτω από την δεύτερη Κρεμονέζε. Στην διαδικασία των μπαράζ ωστόσο, δικαίωσαν την βαθμολογική τους θέση, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό των play-off και τώρα θα λύσουν τις διαφορές τους, παίζοντας σήμερα το πρώτο ματς στη Μόντσα και τη ρεβάνς τη Κυριακή στην Πίζα. Για τη Μόντσα, που δεν έχει ξαναπαίξει στη Serie A’, είναι μια σημαντική στιγμή και ξέρει ότι θέλει οπωσδήποτε νίκη, για να μπορέσει να γράψει ιστορία. Στα ημιτελικά, κατάφερε νααποκλείσει με 2 νίκες την Μπρέσια, κάνοντας μάλιστα και στα δύο ματς, ανατροπή στο σκορ (2-1). Για την Πίζα, ήταν λίγο πιο θρίλερ ο διπλός ημιτελικό με την Μπενεβέντο, αφού οι δύο ομάδες πέτυχαν νίκες εντός έδρας με 1-0.

Μόντσα – Πίζα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εφέτος, η Πίζα νίκησε και στα δύο ματς την Μόντσα στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και είναι αήττητη στις 6 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Βασικά, η Μόντσα έχει να νικήσει την Πίζα από το 2006 (1-0), όταν είχαν παίξει ξανά σε τελικό play-off, αλλά τότε για την άνοδο στην Β’ κατηγορία. Παρ΄ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι σήμερα, τρέχουν ένα αήττητο σερί 7 αγώνων εντός έδρας, πετυχαίνοντας 5 νίκες σε αυτό το διάστημα κι έχουν δεχτεί μόνο 3 γκολ, κρατώντας σε 4 ματς, το μηδέν πίσω. Εγώ λέω ότι η Μόντσα, η οποία σημειωτέον, ανήκει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι (!), σήμερα στο «Μπριαντέο», τουλάχιστον δεν θα χάσει.

 Προγνωστικά Στοιχήματος

Φίτεσε – Άλκμααρ: G / G ➡ (απόδοση  1.70)

Φίτεσε – Άλκμααρ: Χ ➡ (απόδοση  3.40)

Μόντσα – Πίζα: Under 2.5 ➡ (απόδοση  1.72)

Μόντσα – Πίζα: 1 ➡ (απόδοση  2.00)

Τελικός Champions League – Βίντεο με Προγνωστικό ➡ Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Φίτεσε – Άλκμααρ: G / G   απόδοση  1.70
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ