9η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους σε επίπεδο Eliteserien.

Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας

ΓΕΡΒ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 2-1 εκτός έδρας, από την Όλεσουντ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στις αρχές του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι. Στο 65’ ο Μπρέντεν σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων, όμως στο 78’ ο Νόρντλι με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 80’ ο Μάατα ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Όλεσουντ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Γερβ δεν είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι άφησε πίσω της το καλό ξεκίνημα στη σεζόν, με δύο νίκες σε τρεις αναμετρήσεις. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο την επίσης νεοφώτιστη Όλεσουντ (2-1), παρά το γεγονός ότι πήρε προβάδισμα στο σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα και τέταρτη στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια στην Eliteserien για το συγκρότημα του Σάντστε. Καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση και να εκμεταλλευτεί εκ νέου την έδρα της για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι για τρίτο ματς εκτός ο επιθετικός Χούσταντ λόγω τιμωρίας, ενώ είναι τραυματίες οι Φερνάντες και Μάφι. 

Γερβ Στατιστικά

*4/6 παιχνίδια τελευταία με No Goal

*3/5 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 6/10 τελευταία εντός

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 εντός έδρας, από τη Μόλντε, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Πιο επιθετική η Σάρπσμποργκ στο πρώτο μέρος, έχασε ευκαιρίες για γκολ. Στο 51’ ο Γκρέντεμ με κεφαλιά σκόραρε για το 0-1, όμως στο ο Χάιντς με τη βοήθεια της τύχης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 69’ ο Φοφανά σκόραρε και έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.  

Η Σάρπσμποργκ πάλεψε το ματς την ανώτερη Μόλντε (1-2) εντός έδρας, έφτιαξε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε και το πλήρωσε. “Είναι ένα σκληρό άθλημα. Ίσως είναι από τα λίγα που πολλές φορές δε νικά η καλύτερη ομάδα. Πιστεύω ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Μπίλμπορν. Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα για τη Σάρπσμποργκ και τρίτη σερί εσχάτως, ενώ μετρά και δύο νίκες στα πρόσφατα πέντε. Με δύο νίκες και μία ήττα σε τρία εκτός έδρας φέτος. Δεν αγωνίστηκε ούτε στο προηγούμενο ο Τόμασεν λόγω τραυματισμού, παραμένει αμφίβολος για το ματς στο Γκρίμσταντ. 

Σάρπσμποργκ Στατιστικά

*3/5 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*4/6 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*Σκοράρει σε 8/10 τελευταία εκτός

Γερβ – Σάρπσμποργκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ