Το Εξέλσιορ – Ντεν Χάαγκ στο επίκεντρο

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Περιορισμένο το ενδιαφέρον στο κουπόνι της Τρίτης (24/05), το καλοκαίρι πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται και στο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά το στοίχημα δε σταματά ποτέ! Πάμε να δούμε τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στο ανταλλακτήριο.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημά μας! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Β’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Έστερσουντ – Έργκριτε πτωτικές τάσεις παρουσιάζει ο άσσος. Στο 2.90 προσφερόταν το μεσημέρι της Δευτέρας (23/05), λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (20:00) το ενδεχόμενο να κερδίσουν οι γηπεδούχοι το βρίσκουμε στο 2.75. Στα πλέι οφ της Ολλανδίας, πέφτει το διπλό στον αγώνα ανάμεσα στην Εξέλσιορ και την Ντεν Χάαγκ. Στο 3.50 άνοιξε η νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας, κινείται, όμως, σταθερά πτωτικά και πλέον τη βρίσκουμε σε απόδοση 3.00. Στα πλέι οφ της Νάσιοναλ Λιγκ στην Αγγλία, υποχωρεί ο άσσος στο παιχνίδι Χάλιφαξ Τάουν – Τσέστερφιλντ. Οι γηπεδούχοι προσφέρονται αυτή τη στιγμή στο 2.20, η απόδοσή τους, όμως, τις προηγούμενες ημέρες είχε φτάσει ακόμη και στο 2.60.

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο η κίνηση δεν είναι τόσο ζωηρή, απόρροια και του μικρού σχετικά στοιχηματικού ενδιαφεροντος. Ο αγώνας Εξέλσιορ – Ντεν Χάαγκ παίρνει το μεγαλύτερο τζίροι μέχρι στιγμής. Έχουν παιχτεί λίγο περισσότερα από 29.000€ με το 50% περίπου αυτών να πηγαίνουν στους γηπεδούχους.

Ακολουθεί ο αγώνας των πλέι οφ για την άνοδο / παραμονή στη Β’ Γερμανίας, Ντιναμό Δρέσδης – Καϊζερσλάουτερν. Ξεπερνά κατά τι τις 20.000€ ο τζίρος, με το ποντάρισμα να είναι αρκετά μοιρασμένο, με τον άσσο να κυριαρχεί μέχρι στιγμής (37%). Το τελευταίο ματς με πενταψήφιο τζίρο είναι το Χάλιφαξ – Τσέστερφιλντ, το οποίο αγγίζει τις 11.000€, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το 43% του συνολικού πονταρίσματος.

Δείτε τους τζίρους στοιχήματος σε όλα τα σημερινά παιχνίδια

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 15:00 και ενδέχεται να αλλάξουν.