Προγνωστικά Τένις: Επιστροφή στις νίκες για Τσόριτς και Τιμ στο Παρίσι

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Χούγκο Ντεγιέν – Ντομινίκ Τιμ

O πρώην πρωταθλητής Grand Slam και Νο.3 του κόσμου, Ντομινίκ Τιμ, μπήκε στο Roland-Garros επίσης με την προστατευμένη κατάταξη, αφού έχασε μεγάλο μέρος της περασμένης χρονιάς λόγο του τραυματισμού του στον καρπό. Ο 28χρονος κέρδισε το US Open το 2020 και είναι δύο φορές finalist από τον Ράφαελ Ναδάλ στο Παρίσι το 2018 και το 2019, με τον Ισπανό να σταματάει την πορεία του σε τέσσερις από τις οκτώ εμφανίσεις του στο Roland Garros.

Ο Νο. 87 στον κόσμο Ντελιέν Κόσμος είναι πολύ σταθερός τενίστας με έφεση στο χώμα και ικανός να κάνει την ζημιά εδώ καθώς έχει σημειώσει μερικά πολύ καλά αποτελέσματα φέτος στην επιφάνεια. Ωστόσο, ο Βολιβιανός έχει κερδίσει μόνο έναν από τους τρεις αγώνες του μέχρι σήμερα στο Roland-Garros και με τον κόσμο να είναι αναμφίβολα υπερ του Τιμ περιμένουμε από τον Αυστριακό να ανεβάσει ρυθμό και παρά τις συνεχόμενες ήττες του το τελευταίο διάστημα να καταφέρει σήμερα να σπάσει το σερί παίρνοντας την πρώτη φετινή του νίκη.

Εκτίμηση: Ντομινίκ Τιμ (1.91)


Μπόρνα Τσόριτς – Κάρλος Ταμπερνέρ

O Μπόρνα Κόριτς, πρώην νούμερο 12 του κόσμου, μπαίνει στο κυρίως ταμπλό Roland-Garros χάρη στην προστατευμένη κατάταξη και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο 25χρονος πέρασε ένα χρόνο μακριά από το Tour αναρρώνοντας από τραυματισμό,  ωστόσο εντυπωσίασε στην επιστροφή του με πολύ καλές εμφανίσεις παρά ήττα κόντρα στους Ζβέρεφ, Φοκίνα και Σίνερ.

Ο Κροάτης έχει πάρει σετ σε πέντε γενναίες ήττες τους μέχρι στιγμής και φαίνεται δύσκολο ο Νο.88 του κόσμου Κάρλος Τάμπερνερ να έχει το πλεονέκτημα σε αυτό το πρώτο ραντεβού τους. Ο 24χρονος ανέβηκε στην υψηλότερη θέση της καριέρας του αυτή την εβδομάδα μετά από μερικά πολύ καλά αποτελέσματα στο χώμα, συμπεριλαμβανομένης της νίκης του επί του φορμαρισμένου Κόρντα στη Βαρκελώνη. Η ποιότητα του Κόριτς είναι αδιαμφισβήτητη και σε ένα αγώνα των πέντε σετ πιστεύουμε πως ο Κροάτης θα βρει το ρυθμό που χρειάζεται για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Εκτίμηση: Μπόρνα Τσόριτς (1.93)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημά μας! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ