*Ρεβάνς για την ημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας δεν ακολουθεί παράταση, αλλά την πρόκριση παίρνει η ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στη βαθμολογία (Μόντσα).

*Στο πρώτο ματς (Μπρέσια – Μόντσα 1-2): Η Μπρέσια προηγήθηκε νωρίς και είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 (δοκάρι), προτού τα δεδομένα ανατραπούν στην αναμέτρηση με την Μόντσα. Ο Γκίτκιαερ πήρε το όπλο του σκοράροντας δύο φορές, παράλληλα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε τουλάχιστον δύο μεγάλες επεμβάσεις κρατώντας το τελικό αποτέλεσμα.

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΟΝΤΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Μπρέσια. Μόλις στο 7′ ο Μόρεο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, απάντησε με ντοπιέτα ο Γκίτκιαερ (44′, 56′ πεν.).

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γκίτκιαερ (έντεκα γκολ στη Σέριε Β) και τον τερματοφύλακα Ντι Γκρεγκόριο που πραγματοποίησε κάποιες σπουδαίες αποκρούσεις, η Μόντσα άλωσε το “Mario Rigamonti” (2-1 την Μπρέσια) και πήρε σαφές προβάδισμα για πρόκριση στα τελικά των πλέι οφ ανόδου, εκεί που περιμένει ήδη η Πίζα.

Ενόψει της αποψινής ρεβάνς θα παίξει για δύο αποτελέσματα, αξίζει να σημειώσουμε πως θα πετύχει τον στόχο της ακόμα και με οριακή ήττα, καθώς τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια της Σέριε Β. “Χρειαζόμαστε την τέλεια εμφάνιση, δεν αρκεί όσα κάναμε στην πρώτη αναμέτρηση”, υπογράμμισε ο προπονητής Στρόπα που δεν υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του, μεταξύ αυτών και του Πέδρο Περέιρα. Εξέτισε ο Καλντιρόλα.

ΜΟΝΤΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΕΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από την Μόντσα.

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το “Mario Rigamonti” η Μπρέσια. Προηγήθηκε με το καλημέρα της Μόντσα και λίγο αργότερα είχε δοκάρι στην προσπάθεια για το 2-0. Μετά την ανατροπή των δεδομένων πάτησε και πάλι γκάζι δημιουργώντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για το 2-2, στις οποίες είχε απάντηση ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Οι “μπιανκατζούρι” χρειάζονται νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα τελικά των πλέι οφ ανόδου, την ώρα που αγνοούν το “τρίποντο” σε επτά εκτός έδρας αγωνιστικές (πέντε ισοπαλίες, δύο ήττες).

“Το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης ήταν άδικο, θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε αντίδραση στη ρεβάνς”, ανέφερε ο προπονητής Κορίνι. Με ενοχλήσεις αποχώρησαν Σαμπέλι και Ουάρ, ο πρώτος δεν είναι διαθέσιμος για απόψε. Νοκ άουτ τέθηκε ο Τσιστάνα λόγω τραυματισμού.

ΜΠΡΕΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Μόντσα – Μπρέσια στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ