*5η αγωνιστική του Γ’ ομίλου

*Στον πρώτο γύρο: Ουνιόν Λα Καλέρα – Σάντος 1-1

ΣΑΝΤΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Σάντος έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Γκοϊάς, χάρη σε ένα εύστοχο πέναλτι του Ελβις στο 19ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που η αντίπαλος της ήταν πολύ καλύτερη επιθετικά, γλίτωσε σε πολλές περιπτώσεις από το να δεχθεί γκολ, αλλά της ακυρώθηκε και ένα τέρμα της λόγω οφσάιντ, σε μία από τις λίγες της επιθέσεις.

Η Σάντος ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Γκοϊάς, σε έναν αγώνα που δεν ήταν τόσο καλή επιθετικά και μάλλον άξιζε να χάσει με μεγαλύτερο σκορ. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες, αλλά τουλάχιστον τώρα επιστρέφει στο γήπεδό της. Εκεί έχει μόλις δύο ήττες σε 11 αγώνες το 2022, καμία στα εφτά πιο πρόσφατα, με έξι σερί νίκες στα τελευταία.

Και ενώ ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, οι δύο ήττες που γνώρισε στο πρωτάθλημα Βραζιλίας την άφησαν λίγο πίσω, στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά στο -3 από την κορυφή, έπειτα από έξι αγωνιστικές. Οσον αφορά στον θεσμό για τον οποίο παίζει απόψε, είναι στην δεύτερη θέση, στο -1 από την κορυφή και τη σημερινή της αντίπαλο. Αυτό σημαίνει πώς με νίκη απόψε θα κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση, διαφορετικά ίσως αποκλειστεί.

Μοναδικός απών λόγω τραυματισμού είναι ο επιθετικός Αντζελο.

Σάντος Στατιστικά

*Εχει δύο σερί N/G

*Εχει εννιά σερί over 2,5, 9/11 συνολικά, εντός έδρας το 2022.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ουνιόν Λα Καλέρα έχασε 3-0 εκτός έδρας από την Ουνιβερσιντάντ Κατόλικα, δεχόμενη και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, από τους Ζαμπέντρι (50’, 90’), Γκουτιέρεζ (82’), χωρίς να απειλήσει επιθετικά σε κάποιο σημείο του αγώνα.

Η Ουνιόν Λα Καλέρα γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Ουνιβερσιντάντ Κατόλικα της Χιλής, στο πρωτάθλημα της χώρας της. Αυτή ήταν η πρώτη γι’ αυτήν έπειτα από τρεις αγώνες που δεν είχε ηττηθεί, αλλά μακριά από την έδρα της έχει κερδίσει το 2022 μόνο για τον θεσμό που συμμετέχει σήμερα, στο γήπεδο της Μπάνφιλντ, με πέντε «λευκές» ισοπαλίες σε εννιά παιχνίδια.

Στο πρωτάθλημα Χιλής είναι πάρα πολύ χαμηλά, μετά από 13 αγωνιστικές, λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, στην 14η θέση σε 16 ομάδες, σε απόσταση βολής, μόλις στο +2 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού. Πολύ καλύτερη η παρουσία της σε αυτόν τον διασυλλογικό θεσμό, αφού είναι πρωτοπόρος του ομίλου.

Ουνιόν Λα Καλέρα Στατιστικά

*Εχει τρία σερί Ν/G

*Εχει 8/9 N/G εκτός έδρας το 2022.

Σάντος – Ουνιόν Λα Καλέρα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ