Πρώτος γύρος των πλέι οφ ανόδου στην Α’ Ολλανδίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που το συνολικό σκορ των δύο αγώνων είναι ισόπαλο, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Στο πρώτο παιχνίδι (10/5): Εξέλσιορ – Ρόντα 2-2

*Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (14/8): Ρόντα – Εξέλσιορ 1-2

*Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (26/2): Εξέλσιορ – Ρόντα 2-0

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και Over 2,5 

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΡΟΝΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Κατάφερε να μείνει όρθια στο Ρότερνταμ και με το τελικό 2-2 απέναντι στην Εξέλσιορ να πάρει ένα ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη ήταν αυτή που έπρεπε και έβγαλε πολύ όμορφη αντίδραση. Με δύο απανωτά γκολ (67′,68′) κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Η έκβαση του αγώνα απέναντι στην Εξέλσιορ φανερώνει το μέταλλο που έχει χτίσει φέτος η ομάδα του Κερκράντε, που για πολλοστή φορά καταφέρνει να αντιστρέψει το κλίμα και την εικόνα μιας αναμέτρησης προς όφελός της. Θέλει την πρόκριση και έδειξε πως μπορεί να την πάρει απέναντι σε μία αντίπαλο που είναι στα κυβικά της.

Ρόντα Στατιστικά

*Δέχεται γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 3,5

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΞΕΛΣΙΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο, αφού έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Ρόντα εντός έδρας. Μπήκε φουριόζα και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 2-0, αλλά ένα στιγμιαίο blackout στα μισά της επανάληψης, έφερε το παιχνίδι στα ίσα και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ νίκης.

Χωρίς νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια (0-5-2), δείγμα της μέτριας κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Πολλά τα θέματά της κυρίως αμυντικά, αφού έχει δεχτεί 10 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια! Ο Ντιρκχάουζεν τόνισε πως οι παίκτες του είναι έτοιμο για την σπουδαία ρεβάνς στο Κερκράντε, τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά.

Εξέλσιορ Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 3,5

*Πέντε σερί ισοπαλίες

ΡΟΝΤΑ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ