*5η αγωνιστική των ομίλων (προτελευταία)

*Στον πρώτο γύρο: Ουν. Κατόλικα – Φλαμένγκο 2-3

*GG & over 3,5 στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με τη Σεαρά. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Γουίλιαμ Αράο (7′, 38′), απάντησαν ισάριθμες φορές οι Μεντόσα (26′) και Νίνο Παραΐμπα (90+1′).

Μία νίκη μετά από έξι αγωνιστικές πανηγύρισε η Φλαμένγκο στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, απολογισμός που την διατηρεί οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Το Σάββατο επέστρεψε με τον βαθμό από την έδρα της Σεαρά (2-2): Προηγήθηκε δύο φορές με ισάριθμες κεφαλιές και ισοφαρίστηκε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων από απευθείας εκτέλεση φάουλ, φάση στην οποία φέρει τεράστιο μερίδιο ευθύνης ο τερματοφύλακας Ούγκο Σόουσα.

Δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του 8ου ομίλου η Φλαμένγκο χρειάζεται έναν βαθμό στην αναμέτρηση με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πριν από δύο βδομάδες αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Ταγιέρες (2-2).

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*GG & over 2,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-0) της Ουνιόν Καλέρα. Τα γκολ σημείωσαν οι Ζαμπέρδι (50′, 90+4′) και Γκουτιέρες (82′).

Η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών μετά από πέντε αναμετρήσεις, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Το Σάββατο προσπέρασε το εμπόδιο της Ουνιόν Καλέρα επικρατώντας με 3-0 στο “San Carlos de Apoquindo”, στο ντεμπούτο του Αριέλ Ολάν στον πάγκο της. Φτάνοντας τους 16 βαθμούς βρίσκεται στο -11 από την πρωτοπόρο Κόλο Κόλο.

Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μπορούσε να σκοράρει περισσότερες φορές. Η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα βρίσκεται στο -3 από την Ταγιέρες και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες, δύο στροφές πριν πέσει η αυλαία στον 8ο όμιλο. Πριν από δύο βδομάδες επέστρεψε με τον βαθμό από την έδρα της Σπόρτινγκ Κριστάλ (1-1). Προσβλήθηκε από κορωνοϊό ο προπονητής Ολάν και θα απουσιάσει.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 5/8 τελευταία παιχνίδια της.

Φλαμένγκο – Ουν. Κατόλικα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ