8η αγωνιστική

*Αήττητη η Νόρκεπινγκ στα 15 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Σούντσβαλ, μετρώντας οκτώ νίκες και επτά ισοπαλίες.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Χέλσινγκμποργκ, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα που σημείωσε ο Νίμαν στο 70ο λεπτό, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Νόρκεπινγκ, μετά και από εκείνες επί των Κάλμαρ (1-2 εκτός) και Βάρναμο (2-0 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρίκαρντ Νόρλινγκ φιλοξενήθηκε από τη Χέλσινγκμποργκ, στην έδρα της οποίας πήρε το διπλό, μετά και το τελικό 0-1. Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, τα βρήκε δύσκολα κόντρα σε μια καλά οργανωμένη άμυνα, όμως βρήκε τον τρόπο να πετύχει γκολ.

Δείχνει ότι βρίσκει σιγά σιγά ρυθμό, δείχνοντας σε ανοδική πορεία, φτάνοντας παράλληλα τους δέκα βαθμούς σε επτά παιχνίδια. Εξέτισε την τιμωρία του ο Ζεάν και θα δώσει και πάλι το παρόν. Μοναδικός απόντας παραμένει για τους γνωστούς λόγους ο Κρίστοφερ Καζένι.

Νόρκεπινγκ Στατιστικά

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 από τη Ντέγκερφορς, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Ιλατουπά (50′, 74′), δεχόμενη την ανατροπή στα τελευταία λεπτά (83′, 89′, 90’+4).

Σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Σούντσβαλ υπέστη την τρίτη διαδοχική της ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Έλφσμποργκ (3-1 εκτός) και ΑΪΚ (0-2 εντός). Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, υποδέχθηκε την Ντέγκερφορς, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-3. Παρότι πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων στο ματς, έδειξε σημάδια χαλάρωσης και το “πλήρωσε” με το χειρότερο τρόπο στα τελευταία λεπτά.

Έκτη ήττα μετά από επτά αγωνιστικές, έχοντας πανηγυρίσει παράλληλα και μια νίκη, στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα. Παραμένει εκτός ο τραυματίας Λίνους Χαλένιους, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Έρικ Άντερσον, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την τιμωρία του.

Σούντσβαλ Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Νόρκεπινγκ – Σούντσβαλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ