37η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο: Λοριάν – Μπορντό 1-1

*7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ!

*Η Μπορντό είναι αήττητη στους 14 εντός έδρας αγώνες της στη Ligue 1 εναντίον της Λοριάν (10-4-0).

*Η Μπορντό έχει συγκεντρώσει 27 πόντους μετά από 36 αγώνες της Ligue 1 αυτή τη σεζόν, η δεύτερη χαμηλότερη συγκομιδή της σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης πίσω από το 1959/60. Καμία ομάδα της πρώτης κατηγορίας δεν έχει αποφύγει τον υποβιβασμό με 27 βαθμούς ή λιγότερους σε αυτή τη φάση.

*Η Μπορντό έχει δεχτεί 89 γκολ στη Ligue 1 αυτή τη σεζόν, ο υψηλότερος αριθμός για ομάδα σε σεζόν κορυφαίας κατηγορίας από τη Ρουέν το 1977/78 (91 σε 38 αγώνες). Θα μπορούσε να είναι η πρώτη ομάδα που ολοκλήρωσε μια αγωνιστική στο πρωτάθλημα χωρίς εντός έδρας clean sheet μετά το Στρασβούργο το 1951/52.

*Η Λοριάν έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της στη Ligue 1, το μεγαλύτερο σερί της από τον περασμένο Δεκέμβριο (7).

ΜΠΟΡΝΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Δεν έδειξε κανένα σημάδι βελτίωσης στο εκτός έδρας παιχνίδι «τελικό» απέναντι στην Ανζέ την περασμένη αγωνιστική, ηττήθηκε δίκαια με 4-1. Σάκος του μποξ από την αρχή μέχρι το τέλος, δέχτηκε το πρώτο στο 5′, μείωσε προσωρινά στο 60′ με τον Μαρά, αλλά μόλις δύο λεπτά έγινε το 3-1 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Δέχτηκε και τέταρτο στα χασομέρια (90′).

Φαίνεται πως χάθηκε και η τελευταία ελπίδα παραμονής για την Μπορντό, που είναι τελευταία μετά και τη νίκη της Μετς. Τώρα πια χρειάζεται μόνο ένα «θαύμα» για να βγει έστω 18η και να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Δέχεται τέρμα με κάθε τρόπο φέτος, σπάει όλα τα αρνητικά ρεκόρ της κατηγορίας. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως αν δεχτεί άλλα τρία γκολ στα δύο ματς που απομένουν, καταρρίπτει αρνητικό ρεκόρ χειρότερης άμυνας στην κατηγορία μέσα σε μία χρονιά.

«Ειλικρινά, θεωρώ ακατάλληλο να μιλάω για τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η Μπορντό. Είμαι επίσης συγκεντρωμένος στον αγώνα απέναντι στην Λοριάν και στο πώς θα φτάσουμε στην νίκη», δεν αποκάλυψε τι θα γίνει με την περίπτωσή του ο τεχνικός Γκιόν.

Πειθαρχικό παράπτωμα για τον φορ Νιάνγκ (22/3) που έμεινε εκτός αποστολής. Παραμένει εκτός ο στόπερ Γκρέγκερσεν (24/1) και ο μέσος Σισοκό (7/0). Χάνουν την σεζόν ο μεσοεπιθετικός Ελίς (20/9) και ο δεξιός μπακ Πεμπελέ (26/1).

Μπορντό Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 3,5

*Μόλις μία νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΛΟΡΙΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Νέα ήττα με κατεβασμένα τα χέρια, αυτή την φορά από την Μαρσέιγ με 0-3 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Άνευρη και άοσμη η εικόνα της σε ακόμη ένα ματς, προσπάθησε να παίξει για την ισοπαλία και για αυτό ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη επιθετικά. Δέχτηκε το πρώτο στο 39′ και το σκορ είχε διαμορφωθεί μέχρι το 67′, ενώ θα μπορούσε να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις στην συνέχεια.

Βγάζει αδικαιολόγητη χαλάρωση στα τελευταία τρία παιχνίδια, αφού ακόμη δεν έχει ξεμπλέξει οριστικά με την υπόθεση παραμονή. Έχει πάντως το πάνω χέρι, αφού κέρδισε τις Σεντ Ετιέν και Μετς, αμφότερες από κάτω της βαθμολογικά. Έχει σχετικά βατό πρόγραμμα και ψάχνει μία νίκη για να κλειδώσει την παραμονή της και μαθηματικά.

«Πρέπει να είσαι πιο αποφασισμένος, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και την κατάστασή του. Η Μπορντό δέχεται πολλά γκολ, αλλά και σκοράρει πολλά. Η κατάταξή της είναι ακατανόητη δεδομένης της ποιότητας των παικτών της. Αυτό μας θυμίζει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο ως σπορ», σχολίασε ο Πελισιέ.

Δεν ταλαιπωρείται από αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται ουσιαστικά πλήρης για το αποψινό παιχνίδι στο «Μαμούτ Ατλαντίκ», αφού η απουσία του επιθετικού Ντιαρά (14/0) είναι μακροχρόνια και δεν επηρεάζει.

Λοριάν Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΟΡΙΑΝ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ