Τελικός Europa League 2022: Αποδόσεις και φαβορί

Ανανεώθηκε:
τελικοσ γιουροπα λιγκ αποδοσεισ στοιχημα

Τελικός Europa League 2022: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μεγάλο παιχνίδι Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ρέιντζερς ! Πότε και που διεξάγεται ο τελικός, ποια ομάδα είναι το φαβορί και ποιες είναι οι αποδόσεις στις βασικές αγορές του αγώνα;

Στο τέλος του δρόμου έφτασαν δύο σύλλογοι που λίγοι περίμεναν στην έναρξη της σεζόν! Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Ρέιντζερς. Το “σκηνικό” θα στηθεί στο Ramon Sanchez Pizjuan της Σεβίλλης, εκεί όπου στις 18 Μαΐου (22:00) Γερμανοί και Σκωτσέζοι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Φαβορί για την κατάκτηση είναι η Άιντραχτ (➡ 1.72) ενώ η Ρέιντζερς προσφέρεται στο (➡ 2.15).

Τελικός Europa League 2022: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ρέιντζερς

Η φετινή ιστορία της Άιντραχτ είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες των τελευταίων ετών και πήγε κόντρα στα Προγνωστικά Europa League. Για όσους το έχουν ξεχάσει, συμμετείχε στον όμιλο του Ολυμπιακού. Τερμάτισε στην 1η θέση με 12 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερους με τρεις πόντους λιγότερους τους Ερυθρόλευκους.

Στη συνέχεια ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπέτις (2-1 στην Ισπανία, 1-1 στη Γερμανία, σκοράροντας στο τελευταίο λεπτό της παράτασης) και έπειτα βρήκε μπροστά της την Μπαρτσελόνα. Το πρώτο ματς στο Deutsche Bank Park έληξε ισόπαλο 1-1 και οι περισσότεροι είχαν την Άιντραχτ ξεγραμμένη.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ρέιντζερς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη ρεβάνς συνέβη το αναπάντεχο. Οι οπαδοί της Άιντραχτ φρόντισαν να σοκάρουν τους Μπλαουγκράνα γεμίζοντας – μέσες άκρες – το μισό Camp Nou. Η ομάδα πήρε ώθηση και κέρδισε με 2-3 (προηγήθηκε μάλιστα 0-3)! Στα ημιτελικά, οι οπαδοί της έκαναν “απόβαση” και στο Λονδίνο, οι παίκτες δεν τους απογοήτευσαν (νίκη με 2-1), η πρόκριση στον τελικό σφραγίστηκε με το εντός έδρας 1-0.

Με πρώτο σκόρερ τον δεξιό μπακ

Όσοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο της Σκωτίας γνώριζαν το Τζέιμς Ταβερνίερ. Στους υπόλοιπους ο δεξιός μπακ της Ρέιντζερς φρόντισε να συστηθεί φέτος, με τα επτά γκολ που έχει σημειώσει στην πορεία των Τζερς μέχρι τη Σεβίλλη.

Στη φάση των ομίλων οι Μπλε της Γλασκώβης τερμάτισαν στη 2η θέση, μόλις στο +1 από την 3η Σλάβια Πράγας. Οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πλέι οφ, εκεί όπου βρήκαν απέναντί τους την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αν και δεν ήταν το φαβορί, στο πρώτο ματς στη Βεστφαλία πήραν μεγάλο διπλό (2-4) και σφράγισαν την πρόκριση με την ισοπαλία 2-2 στο Ibrox.

Επόμενο εμπόδιο ο Ερυθρός Αστέρας, με τις βάσεις να μπαίνουν από το πρώτο ματς (3-0 στη Γλασκώβη, ήττα με 2-1 στο 2ο ματς). Κόντρα στην Μπράγκα, στα προημιτελικά, η Ρέιντζερς χρειάστηκε την παράταση για να προκριθεί, ενώ ανατροπή έκανε και στον ημιτελικό, κόντρα στη Λειψία. Στον πρώτο αγώνα στη Γερμανία έχασε με 1-0, ωστόσο το Ibrox “κόχλαζε” στη ρεβάνς και οι παίκτες του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ επιβλήθηκαν με 3-1.

Τελικός Europa League 2022: Αποδόσεις

Οι αποδόσεις για τον τελικό Europa League 2022 δίνουν ως φαβορί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η νίκη των Γερμανών στην κανονική διάρκεια “πληρώνει” ➡ 2.32, ενώ των Σκωτσέζων ➡ 3.05. Για την κατάκτηση, είδαμε και παραπάνω, ότι η απόδοση της γερμανικής ομάδας βρίσκεται στο 1.72 και των Τζερς στο 2.15. Σε πιο εξειδικευμένες αγορές, αν κάποιος βλέπει την Άιντραχτ να το σηκώνει στην παράταση, θα πάρει απόδοση ➡ 10.75, ενώ η αντίστοιχη επιλογή για τους τυπικά φιλοξενούμενους προσφέρεται στο ➡ 13.50. Το να κατακτήσει η γερμανική ομάδα το τρόπαιο στα πέναλτι το βρίσκουμε στο ➡ 11.75, ίδια η απόδοση και των Σκωτσέζων.

Άιντραχτ Φρ. – Ρέιντζερς: Στο 1.88 το Over 2.5 γκολ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα γκολ, το ➡ Over 2.5 (1.89) έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Under (1.93). Το Goal / Goal είναι φαβορί έναντι του No Goal (1.70 με 2.07), ενώ το συνδυαστικό ➡ Goal / Goal & Over 2.5 το βρίσκουμε λίγο πάνω από τον διπλασιασμό, στο 2.12.

Πέρα από τις βασικές αγορές, στην Stoiximan μπορείτε να βρείτε πλήθος επιλογών για τον τελικό Europa League. Από ασιατικά χάντικαπ αγορές ημιχρόνου, μέχρι στατιστικά και άλλα ειδικά στοιχήματα, τα οποία ➡ έχετε τη δυνατότητα να δείτε εδώ. Φυσικά, όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του αγώνα, τόσο θα αυξάνονται οι αγορές.

Τελικός Europa League 2022: Η “ταυτότητα” του αγώνα

  • Που: Ramón Sánchez-Pizjuán (Σεβίλλη)
  • Πότε: 18/05/2022 (22:00)
  • Τηλεοπτική Μετάδοση: Cosmote Sport

Η πορεία προς τον τελικό

Γηπεδούχος: Άιντραχτ Φρανκφούρτης (UEFA ranking: 27)

  • Νικήτρια Group D (3-3-0 / Γκολ Υπέρ: 10, Γκολ Κατά: 6)
  • Φάση των 16: 3-2 vs Μπέτις,
  • Προημιτελικά: 4-3 vs Μπαρτσελόνα
  • Ημιτελικά: 3-1 vs Γουέστ Χαμ
  • Πρώτος Σκόρερ: Ντάιτσι Καμάντα (5 γκολ)

Φιλοξενούμενη: Ρέιντζερς (UEFA ranking: 34)

  • 2η θέση Group A (2-2-2 / Γκολ Υπέρ: 6, Γκολ Κατά 5)
  • Πλέι Οφ: 6-4 vs Ντόρτμουντ (KO)
  • Φάση των 16: 4-2 vs Ερυθρός Αστέρας
  • Προημιτελικά: 3-2 vs Μπράγκα,
  • Ημιτελικά: 3-2 vs Λειψία
  • Πρώτος Σκόρερ: Τζέιμς Ταβερνίερ (7 γκολ)
Άιντραχτ Φρ. – Ρέιντζερς: Όλα τα στοιχήματα του τελικού
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 16/05/2022, 10:30 και ενδέχεται να αλλάξουν.