Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: BLAST Premier Showdown (27/04)

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλημέρα Betarades με το BLAST Premier Showdown θα ασχοληθούμε για το ευρωπαικό region που ξεκινά σήμερα το απόγευμα. Μόλις 8 ομάδες σε νοκ αουτ αναμετρήσεις των 3 χαρτών και $100k έπαθλο, τρείς νίκες είναι αρκετές για κατάκτηση χωρίς lower bracket όπως γίνεται αντιληπτό. Heroic – Astralis – ENCE – Ninjas in Pyjamas είναι τα φαβορί αλλά με έναν μόλις αγώνα χωρίς το μαξιλαράκι της δεύτερης ήττας όλα μπορούν να συμβούν. Πάμε να δούμε ποιο αναλυτικά τις σημερινές επιλογές μας!

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

BLAST Premier Spring – Finalist

Μεγάλη προσοχή ποντάρουμε ομάδα που θα φτάσει απλά στον τελικό και όχι απαραίτητα κατάκτηση του τροπαίου, για κατάκτηση η αντίστοιχη απόδοση είναι 4.00 αλλά είναι προτιμότερο να απέχουμε. Οι Ninjas in Pyjamas είναι ένα από τα φαβορί, φυσικά οι Δανοί Heroic έχουν τον πρώτο λόγο αλλά οι διαφορές είναι μικρές και το πρόγραμμα των 2 ομάδων ουσιαστικά τις εκμηδενίζει. Για να φτάσουν οι Σουηδοί στον τελικό χρειάζονται 2 νίκες, ο πρώτος αγώνας είναι απέναντι στους Αλβανούς Bad News Eagles με το 1,20 στη νίκη τους να περιγράφει και την διαφορά των ομάδων. Στα ημιτελικά ο νικητής του ζευγαριού Astralis – Movistar Riders θα είναι και ο αντίπαλος, αν είναι οι Δανοί ο ημιτελικός θα είναι 50/50 σε άλλη περίπτωση θα είναι περίπατος με 1,30 πάλι απόδοση. Ninjas in Pyjamas λοιπόν.

Εκτίμηση :

  • Blast Premier Spring Finalist – Ninjas in Pyjamas με απόδοση 2.00 στην bet365.

ENCE vs Copenhagen Flames (17:30)

Οι Copenhagen Flames τρέχουν 6/6 νίκες με εξαιρετική απόδοση και απέναντι σε μεγάλες ομάδες, από την άλλη οι ENCE είναι ομάδα Top-5 πλέον με ήδη κλεισμένη θέση στο Major και μια κατάκτηση μέσα στο 2022. Η λογική λέει αποχή ειδικά αν δούμε και την προιστορία φέτος με τους Flames na έχουν κερδίσει ήδη μια φορά τους ENCE με 2-1, αλλά είναι έτσι? Υπάρχει μια παράμετρος που θα παίξει τον ρόλο της, οι ENCE χρωστάνε εκδίκηση μιας και αυτή η μόλις μια ήττα από τους Flames τους κόστισε $100k έπαθλο μιας και ήταν για το Pinnacle Cup. Αντίστοιχου επιπέδου τουρνουά και τώρα με ίδιο έπαθλο και η μοίρα τους έφερε πάλι απέναντι, όσο περίεργο και αν ακούγετε ίσως δούμε μια εύκολη επικράτηση των Φινλανδών κόντρα στις αποδόσεις.

Εκτίμηση :

  • ENCE νίκη με απόδοση 1,83 στην bet365.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ