5η αγωνιστική

*Τοπικό ντέρμπι στη Στοκχόλμη.

*Η ΑΪΚ επικράτησε και στα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Τζουργκάρντεν.

*Under 2.5 τα 10/11 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΑΪΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Βάρμπεργκς, για το πρωτάθλημα. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σεμπάστιαν Λάρσον στο 27ο λεπτό, έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα.

Από δυο νίκες και ήττες μετράει η ΑΪΚ, στη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπάρτος Γκρζέλακ υποδέχθηκε τη Βάρμπεργκς, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Σε ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να προηγηθεί από το σημείο του πέναλτι, ενώ στάθηκε τυχερή στην πορεία, όταν ακυρώθηκε τέρμα της αντιπάλου της, καθώς είχε προηγηθεί φάουλ.

Πιο δυνατή όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, εκεί όπου επικράτησε και στα δυο αντίστοιχα ματς που έχει δώσει για την ώρα. Μετά και τον τραυματισμό που είχε υποστεί, ο Μπιλάλ Χουσεΐν πήρε χρόνο συμμετοχής μεσοβδόμαδα με τη Βάρμπεργκς. Εκτός δράσης παραμένει ο Αμάρ Αχμέντ.

ΑΪΚ Στατιστικά

*No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Γκέτεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 24ο λεπτό, για να ισοφαρίσει με τον Ασορό στο 57′, για το τελικό αποτέλεσμα.

Αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Τζουργκάρντεν, μετά και τη νίκη επί της Νόρκεπινγκ (2-1 εντός). Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα των Κιμ Μπέργκστραντ και Τόμας Λάγκερλεφ φιλοξενήθηκε από τη Γκέτεμποργκ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Αποτέλεσμα δίκαιο σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, με την ίδια να βρίσκεται πίσω από μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα της, για να ισοφαρίσει στην πορεία.

Έφτασε έτσι τους επτά βαθμούς, ο ένας εκ των οποίων ήρθε στις δυο εξόδους της, καθώς ηττήθηκε στην άλλη από τη Μιάλμπι (1-0). “Η ΑΪΚ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και θα είναι δύσκολο για εμάς”, δήλωσε ο Κιμ Μπέργκστραντ. Δεν υπολογίζονται οι Πιέρε Μπένγκτσον, Έλιοτ Κεκ, Ράσμους Σούλερ και Φρανκ Οντιαμπό.

Τζουργκάρντεν Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΑΪΚ – Τζουργκάρντεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ