Ή τώρα, ή ποτέ για την Ίντερ

Ανανεώθηκε:
Ιντερ προγνωστικά

Πραγματικά, καλύτερη διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από την χτεσινή μάχη στο Μολινό, με τη Λιντς να νικάει την Γουλβς με 3-2, αλλά με αριθμητικό πλεονέκτημα, στο τελευταίο ημίωρο, από μια μάλλον άδικη αποβολή του Χιμένες, ενώ το σκορ ήταν 2-0 για τους Λύκους. Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αξίζει να το δείτε. Για τα προγνωστικά μας βέβαια, δεν ήταν καλό το τελικό αποτέλεσμα, ενώ για τον ανόητο οπαδό της Μπόχουμ, που πέταξε μπουκάλι στον βοηθό διαιτητή, τι να πεις…; Για σήμερα προγνωστικά στοιχήματος επιλέξαμε από Ιταλία και κύπελλο Αγγλίας.

ΙΝΤΕΡ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Ή τώρα, ή ποτέ για την Ίντερ, η οποία όχι μόνο έχασε το πλεονέκτημα που είχε να βρεθεί στην κορυφή, με τον αγώνα που έχει μείον, αλλά κινδυνεύει να μείνει ακόμη και 4η, αφού η Γιουβέντους με την οποία παίζει την επόμενη αγωνιστική στο Τορίνο, είναι 3 βαθμούς πίσω της! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, μετά τις 3 ήττες που έκανε μέσα στον Φλεβάρη, δείχνει πιο σταθερή τώρα, είναι αήττητη στα τελευταία 5 παιχνίδια της, ενώ η εμφάνιση της στο Άνφιλντ με την Λίβερπουλ και η νίκη της με 1-0, φανέρωσε τις πραγματικές δυνατότητες της πρωταθλήτριας Ιταλίας. Βέβαια, η Φιορεντίνα δεν είναι εύκολη και ειδικά στα παιχνίδια της με τις «μεγάλες» της Ιταλίας, βγάζει έναν επιπλέον δυναμισμό.

Ίντερ – Φιορεντίνα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την Γιουβέντους έχασε και τα 2 παιχνίδια εφέτος στο 90’, τη Μίλαν τη νίκησε 4-3, τη Νάπολι στο κύπελλο 5-2, ενώ πέτυχε και 3 νίκες επί της Αταλάντα (η μία στο κύπελλο). Έχει και μια παράδοση, καθώς με την Ίντερ έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ (214) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του καμπιονάτο. Η Ίντερ πάντως, από το 2001, στο Μεάτσα, έχει 16 νίκες σε 19 αγώνες κόντρα στους «βιόλα», ενώ κι εφέτος, είναι η πρωταθλήτρια στα εντός έδρας παιχνίδια της, με 32 βαθμούς σε 14 αγώνες! Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και η Φιορεντίνα έχει δεχτεί γκολ και στα 10 τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας. Θυμίζω την περσινή αναμέτρηση στο Μιλάνο, που είχε λήξει 4-3 για την Ίντερ! Νίκησαν κι εφέτος οι «νερατζούρι» με 3-1 στον πρώτο γύρο.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΤΣΕΛΣΙ

Από τον Μάϊο του 2017, που υποβιβάστηκε η Μίντλεσμπρο, δεν έχουν ξαναβρεθεί αντιμέτωπες, ενώ στο κύπελλο αναμετρήθηκαν τελευταία φορά το 2013, με την Τσέλσι να φεύγει νικήτρια από το «Ρίβερσάϊντ» με 2-0. Παρά τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, η ομάδα του Τούχελ δεν δείχνει να πτοείται και φάνηκε και στον αγώνα της με τη Λιλ, που νίκησε με ανατροπή 2-1. Ήταν η 5η σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και η 14η σε 18 ματς που έχει παίξει από την αρχή της χρονιάς. Είναι το φαβορί αναμφισβήτητα, αλλά είναι αξιοσημείωτο, ότι στους δύο προηγούμενους γύρους της διοργάνωσης, δυσκολεύτηκε και με την Πλίμουθ της Λιγκ 1 (2-1 στην παράταση) και με την Λούτον της Τσάμπιονσιπ (3-2 με ανατροπή).

Μίντλεσμπρο – Τσέλσι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι έχει σήμερα απέναντι της, την ομάδα που πέταξε έξω από το κύπελλο και την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (στα πέναλτι) και την Τότεναμ (στην παράταση). Πιστεύω πάντως, ότι με την Τσέλσι που διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ δεν θα βρει εύκολα γκολ, κάτι που δεν έχει καταφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, όπου έχει 8 σερί ήττες από τους «μπλε», χωρίς να σκοράρει ούτε σε μία. Υπάρχουν δύο επιλογές γι΄ αυτό το νοκ-άουτ παιχνίδι κι ελπίζω να είναι αμφότερες σωστές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ίντερ – Φιορεντίνα ➡ over 2.5 (απόδοση 1.61)
Ίντερ – Φιορεντίνα ➡ G/G (απόδοση 1.75)

FUN BET: ➡ σκόρερ Τσαλχάνογλου (απόδοση 2.62)

Μίντλεσμπρο – Τσέλσι ➡ «2» & NG (απόδοση 2.40)
Μίντλεσμπρο – Τσέλσι ➡ «2» από ημίχρονο (απόδοση 2.30)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας

  • Γκρόιτερ Φίρτ – Φράιμπουργκ
  • Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου
  • Χέρτα Βερολίνου – Χόφενχαϊμ
  • Τότεναμ – Γουέστ Χαμ
  • Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν
  • Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Λεβερκούζεν
  • Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα
21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​