32η αγωνιστική

*Μετρούν 3 σερί αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Ιμπίθα δεν έχει υποστεί ήττα από τη Χιρόνα στα 3 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Ιμπίθα – Χιρόνα 1-1

ΧΙΡΟΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επιβλήθηκε εκτός έδρας της Λας Πάλμας, με σκορ 1-3, για το πρωτάθλημα. Στο 12’ ο Χεσέ σκόραρε με πέναλτι για το 1-0 και στο 37’ αποβλήθηκε ο Μούχικα για τους γηπεδούχους. Στο 62’ ο Μπούστος ισοφάρισε σε 1-1 και στο 65’ έκανε το 1-2. Στο 77’ αποβλήθηκε ο Νάβας για τη Λας Πάλμας και στο 90+3’ ο Φερνάντεθ σκόραρε για το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Χιρόνα πήρε μια πολύ σημαντική νίκη για την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος και δείχνει να ανακτά τη φόρμα της σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν. Επικράτησε της Λας Πάλμας (1-3) εκτός έδρας και διατήρησε τη θέση της στην εξάδα και ελπίζει ότι θα παίξει πλέι οφ ανόδου στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Δεύτερη διαδοχική νίκη για το συγκρότημα του Μίτσελ, που έχει ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα σε διάστημα πέντε αγώνων τελευταία. “Έχω μάθει πολλά από τον Πάκο Χέμεθ, ιδιαίτερα στη νοοτροπία”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Καταλανικής ομάδας, αναφερόμενος στον αντίπαλο προπονητή. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκ νέου διαθέσιμος ο επιθετικός Στουάνι που εξέτισε, όμως είναι εκτός οι Βαλέρι, Κεμπέ, Χουάνπε και Νταρίο Σαρμιέντο. 

Χιρόνα Στατιστικά

*4/5 ματς έληξαν με γκολ εκατέρωθεν

*3/5 αναμετρήσεις με over 2.5 τέρματα

*Δέχεται γκολ σε 10/16 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΙΜΠΙΘΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Λεγανές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Στο 56’ ο Γκερέρο έχασε το πέναλτι αλλά σκόραρε στην επαναφορά για το 1-0, όμως στο 66’ ο Ιμπάνιεθ ισοφάρισε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ιμπίθα εξακολουθεί να έχει ελπίδες για την είσοδό της στην εξάδα και τη διεκδίκηση της ανόδου στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Είναι σε θετικό μομέντουμ, καθώς έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Προέρχεται από την ισοπαλία με αντίπαλο τη Λεγανές (1-1) εντός έδρας, η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη. Μετρά ισάριθμες νίκες στο διάστημα των πέντε αγώνων. Βρίσκεται σε απόσταση έξι βαθμών από την προσεχή αντίπαλό της, Χιρόνα, που είναι στην έκτη θέση. “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πολύ σημαντικό, όμως είναι όλα έως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου”, δήλωσε ο τεχνικός της Ιμπίθα, Πάκο Χέμεθ. Εξέτισε και επιστρέφει ο Μάνου Μολίνα. Είναι εκτός οι Γκάλβεθ, Πέρεθ, Μπόγκους. 

Ιμπίθα Στατιστικά

*7/10 παιχνίδια τελευταία με goal/goal

*6 σερί παιχνίδια έληξαν με “2-3 γκολ”

*Σκοράρει σε 10/15 ματς εκτός έδρας

Χιρόνα – Ιμπίθα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ