26η αγωνιστική 

*100% πληρότητα θεατών.

*Στον Α’ γύρο: Νανσί – Χάβρη 1-1

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*Μόλις μια φορά έχει κερδίσει η Χάβρη την Νανσί στην έδρα της, από το 2004 και μετά (1-4-4).

ΧΑΒΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πραγματοποίησε ενδεχομένως την χειρότερη φετινή εμφάνισή της, έγινε έρμαιο στις ορέξεις της Τουλούζ και γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Άνευ σχολιασμού το παιχνίδι, δεν είχε καμία συνοχή και υπέστη δίκαιο διασυρμό από μία ποιοτικότερη και πιο έμπειρη ομάδα. 

Πρώτη φορά φέτος που χάνει δύο σερί παιχνίδια, αμφότερα με τέσσερα γκολ παθητικό, δείγμα ότι κάνει βήματα προς τα πίσω και όχι προς τα μπροστά. Απομακρύνεται αισθητά η πεντάδα, την έφτασαν και ομάδες από τις οποίες πριν λίγο καιρό είχε χτίσει μεγάλη διαφορά. Μεγάλο θέμα τα εντός, μετρά αρνητικό ρεκόρ 0-3-3 στα έξι τελευταία μπροστά στο κοινό της.

«Θύμωσα πολύ με την Μπαστιά, απογοητεύτηκα στην Τουλούζ. Στην αρχή του αγώνα, οι προθέσεις ήταν εκεί, καθοριστικό ήταν το γεγονός ότι δεχθήκαμε αυτό το γκολ που επιτάχυνε τα πράγματα στη συνέχεια. Ούτε όμως αυτό γίνεται τυχαία. Στα στημένα δεν έχουμε τις ίδιες συμπεριφορές όπως πριν. Είναι σύμπτωμα μιας λιγότερο καλής ψυχικής κατάστασης που απασχολεί την ομάδα», προβληματισμένος ο τεχνικός Λε Γκουέν.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, παραμένει από την αρχή της σεζόν εκτός ο αριστερός μπακ Μπεν Μοχάμεντ.

Χάβρη Στατιστικά

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με over 3,5 (δες το στο Pamestoixima)

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΑΝΣΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ήξερε πως το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ντανκέρκ ήταν η τελευταία της ευκαιρία, για καλή της τύχη ήταν εκεί και με το τελικό 2-0 υπέρ της, αναπτερώνει τις ελπίδες παραμονής. Αρκετά καλή η εικόνα της, σε σχέση πάντα με την δυναμική και τις απαιτήσεις του αγώνα, δίκαιο το αποτέλεσμα. 

Ο ιστορικός διασυρμός από την Βαλενσιέν έδρασε θετικά, καθώς την συσπείρωσε και κατόρθωσε μέσα από τρία παιχνίδια στην σειρά (1-2-0) να αντιστρέψει ένα κλίμα τρομερά τοξικό. Παραμένει πάντως προσγειωμένη, αφού εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 20 βαθμούς. Χρειάζεται ακόμα πολλούς βαθμούς και νίκες για να πετύχει τον στόχο της.

«Οι παίκτες δεν το βάζουν κάτω και θέλουν να κερδίσουν τη θέση τους. Πρέπει να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και το κλειδί της επιτυχίας. Το συλλογικό πρέπει να έχει προτεραιότητα έναντι του ατομικού. Από εκεί και πέρα, μπορούμε να συνεχίσουμε να προοδεύουμε και να προχωρήσουμε», τόνισε ο τεχνικός Καρτιέ.

Τραυματίστηκε και θα απουσιάσει για κάποια παιχνίδια ο ποιοτικός αμυντικός μέσος Ακισί (19/0), για δεύτερο εκτός ο δεξιός μπακ Καραμοκό (13/0), ενώ από την αρχή της χρονιάς απουσιάζει ο κίπερ Κονστάντ.

Νανσί Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

ΧΑΒΡΗ – ΝΑΝΣΙ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ