Σε Ουαλία και Πορτογαλία για…ρελάνς

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης-προγνωστικα-3001

Πραγματικά ώρες ώρες, είναι να τρελαίνεσαι με αυτά που συμβαίνουν στα παιχνίδια. Παίζεις γκολ/γκολ την Χαλ με την Σουόνσι, η Σουόνσι έχει 66% κατοχή στο ματς και τριπλάσιες τελικές από την Χαλ, με ένα δοκάρι και χάνει 2-0! Δίνεις τη Μπόρνμουθ over 1,5 στο Μπάρνσλεϊ, κάνει το 0-1 στο 12’  και μένει εκεί το σκορ μέχρι το τέλος. Με 70% κατοχή και 9 κόρνερ! Τουλάχιστον μας δικαίωσε η Σέφιλντ. Γενικά πάντως, αυτό το σασπένς είναι που γουστάρουμε όλοι… Να μας ανεβαίνει η αδρεναλίνη και να πεισμώνουμε για την επιτυχία. Σαν να παίζουμε εμείς οι ίδιοι. Δεν μας παίρνει από κάτω λοιπόν και συνεχίζουμε δυνατά για να βρούμε τα επόμενα σωστά προγνωστικά στοιχήματος.

Μπράγκα – Μορεϊρένσε Προγνωστικά

Εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι η γηπεδούχος Μπράγκα, η οποία πήρε τεράστιο διπλό στη Λισαβόνα από την Σπόρτινγκ (2-1), το περασμένο Σάββατο και με γκολ στο 97’  μάλιστα και εξακολουθεί να έχει κάποιες ελπίδες να διεκδικήσει την 3η θέση από την Μπενφίκα και να πάει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά όμως, είναι η απόδοση της Μορεϊρένσε τελευταία, που έχει σκαμπανεβάσματα. Έκανε 2 νίκες στις προηγούμενες 5 αγωνιστικές, πήρε και μια ισοπαλία εκτός έδρας από την Μπενφίκα (1-1), αλλά το προηγούμενο Σάββατο έχασε στο γήπεδο της από την Σάντα Κλάρα 2-0! Η ομάδα του Σα Πίντο, θυμίζω ότι έδωσε τον Φιλίπε Σοάρες στον ΠΑΟΚ, ενώ σήμερα δεν αποκλείεται να δούμε να αγωνίζεται ο Κέβιν Μιραλάς, που αποκτήθηκε μεσοβδόμαδα. Η Μπράγκα έχει την ψυχολογία από τη νίκη με την Σπόρτινγκ, ενώ έχει 6 σερί νίκες στα τελευταία της παιχνίδια με την Μορεϊρένσε, νικώντας μάλιστα από το ημίχρονο, ενώ πέτυχε τουλάχιστον 2 γκολ και στα έξι. Ο άσος από ημίχρονο έχει καλή απόδοση (2.10), αλλά ίσως είναι πιο ασφαλές να ποντάρουμε στο over 2,5 γκολ.

Μπράγκα – Μορεϊρένσε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάρντιφ – Νότιγχαμ Φόρεστ Προγνωστικά

Με 3 σερί νίκες, η Νότινγκχαμ πήρε φόρα και αν συνεχίσει έτσι, δεν θα στοχεύει απλά τα μπαράζ της ανόδου, αλλά κατευθείαν την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Κάρντιφ, θα μειώσει από την δεύτερη Μπλάκμπερν στους 7 βαθμούς και σε 10 ημέρες παίζουν μεταξύ τους! Καθοριστικό λοιπόν το ματς για την ομάδα του Στιβ Κούπερ, απέναντι στην γηπεδούχο Κάρντιφ, η οποία δεν έχει κάνει νίκη ακόμη στη νέα χρονιά. Τελευταία νίκη ήταν το Νοέμβριο κι από τότε έχει 4 ήττες και 2 ισοπαλίες. Δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι οι Ουαλοί πάντως και το ένοιωσαν αυτό στο πετσί τους, ομάδες της κορυφής, όπως η Μπλάκμπερν(0-1) και η Γουέστ Μπρόμιτς (1-1).

Κρίσιμο το ματς και για την Κάρντιφ, καθώς είναι μόλις 3 βαθμούς έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αναμένεται σκληρή μάχη για τη νίκη. Η Νότινγκχαμ έχει φύγει νικήτρια και με το ίδιο σκορ (1-0)  στα δύο τελευταία της παιχνίδια στο Κάρντιφ, αλλά εφέτος στον πρώτο γύρο έχασε στην έδρα της με 2-1 από τους Ουαλούς. Και τα 2 γκολ τα είχε πετύχει ο Ρόμπιν Κόλγουϊλ, ο οποίος επιστρέφει σήμερα, μετά την απουσία του στην ήττα από την Μπρίστολ (3-2) το περασμένο Σάββατο. Το διπλό έχει πολύ καλή απόδοση και το πιστεύω, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και χαμηλό σκορ.

Μπράγκα – Μορεϊρένσε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος

ΚάρντιφΝότινγκχαμ   2  (απόδοση 2.52)

ΚάρντιφΝότινγκχαμ   under 2.5 γκολ  (απόδοση  1.70)

 

Μπράγκα – Μορεϊρένσε    over  2.5  γκολ  (απόδοση  1,75)

Με ρίσκο:  Μπράγκα – Μορεϊρένσε    1 ημίχρονο / 1 τελικό   (απόδοση  2.10)