Betshop: Μάντσεστερ Γ. – Γουέστ Χαμ με ευρεία γκάμα αγορών (22/01)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και η Betshop έχει ετοιμάσει πλήθος αγορών για την αναμέτρηση!

Στις νίκες επέστρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική καθώς δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί στην πιο αδύναμη αγωνιστικά Μπρέντφορντ εκτός έδρας με 1-3. Οι “κόκκινοι διάβολοι” προηγουμένως είχαν μείνει στην ισοπαλία με την Άστον Βίλα (2-2) ενώ είχαν ηττηθεί μέσα στο “Ολντ Τράφορντ” από τη Γουλβς (0-1). Ενδιάμεσα, κέρδισαν την Άστον Βίλα για το κύπελλο Αγγλίας αυτή τη φορά με 1-0. Η Γιουνάιτεντ είναι στην 7η θέση με ματς περισσότερο από την 6η Άρσεναλ, με την οποία ισοβαθμεί.

Μάντσεστερ Γ. – Γουέστ Χαμ στην Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε με 2-3 στο γήπεδό της από τη Λιντς την προηγούμενη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Τα “σφυριά” διατηρούσαν νικηφόρο σερί πριν από την ήττα για τέσσερις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στην κατάταξη η Γουέστ Χαμ είναι στην 4η θέση, στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά με παιχνίδι περισσότερο.  Τον πρώτο λόγο για τη νίκη με βάση τις αποδόσεις έχουν οι γηπεδούχοι, με τον άσσο στην Betshop να προσφέρεται στο 1.89, ενώ στο 3.90 είναι η ισοπαλία και το διπλό στο 3.91.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα