Συνεργασία Better Collective και New York Post για αθλητικό στοίχημα

Ανανεώθηκε:
Online στοίχημα

Η Better Collective θα προσφέρει περιεχόμενο σχετικό με το στοίχημα μέσω της πλατφόρμας Action Network στη New York Post.

Ο όμιλος της Δανίας συμφώνησε σε μια εμπορική συνεργασία για να παρέχει στη δεδομένα και στατιστικά στοιχεία για αθλητικό στοιχηματισμό.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημά μας! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι περισσότεροι από 92 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες της New York Post, από τους οποίους πάνω από 11 εκατομμύρια προέρχονται από την πολιτεία της Νέας Υόρκης, θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο. Σίγουρα αρκετοί από αυτούς ασχολούνται με το στοίχημα για πρώτη φορά.

«Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση των παικτών και των iGamers, παρέχοντάς τους σχετικές πληροφορίες, δεδομένα και στατιστικά στοιχεία, θα ενισχύσει την εμπειρία τους στο στοίχημα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Better Collective, Μαρκ Πέντερσεν.

«Η συνεργασία με τη New York Post είναι η μεγαλύτερη συμφωνία ΜΜΕ μέχρι σήμερα για την Better Collective. Θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό πιθανών χρηστών και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τη New York Post για να παρέχουμε πληροφορίες για στοιχήματα και iGaming».

Η εξαγορά της Action Network από την Better Collective το 2021 ήταν μια σημαντική στιγμή για τα σχέδια επέκτασης του media group στις ΗΠΑ. Η συνεργασία της με τη New York Post έρχεται επίσης εν μέσω της έναρξης της ρυθμιζόμενης αγοράς στοιχημάτων μέσω κινητού στη Νέα Υόρκη.

Ο Μπραντ Έλντερς, COO της New York Post, σχολίασε: «Ανυπομονούμε να προσφέρουμε καλύτερο περιεχόμενο αθλητικών στοιχημάτων στους λάτρεις των σπορ για να συνεχίσουμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ασυναγώνιστη αθλητική κάλυψη. Τα καινοτόμα εργαλεία και το ενημερωτικό περιεχόμενο της Better Collective θα παρέχουν στους θαυμαστές μας τους καλύτερους πόρους για να πλοηγηθούν στα αθλητικά στοιχήματα με ευκολία».