25η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Λίνκολν-Ρόδεραμ 1-1.

ΡΟΔΕΡΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Γουίκομπ, στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Λίγες ευκαιρίες βρήκαν στόχο για τις δύο ομάδες και καμία δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Καλή η εικόνα της Ρόδεραμ σε γενικές γραμμές, αλλά της έλλειψε η αποτελεσματικότητα. Δημιουργική στο πρώτο ημίχρονο, απείλησε την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Στην επανάληψη η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι, αλλά η αστοχία τους στη τελική προσπάθεια να μην φέρνει απειλές στην εστία της Ρόδεραμ, η οποία κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν στα μετόπισθεν.

Να βγει άμεσα από τη μετριότητα του τελευταίου διαστήματος θέλει η Λίνκολν. Μετά το σπάσιμο στο σερί της από τη Μίλτον Κέινς Ντονς δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη, παρά τις καλές εμφανίσεις που έκανε. Είναι η πρώτη της αναμέτρηση εντός έδρας μετά την ήττα αυτή και θέλει ιδανικά να κάνει το κοινό της να την ξεχάσει, κάνοντας  μια πολύ πιο πειστική, αλλά και αποτελεσματική εμφάνιση. Μία νίκη και τρεις ισοπαλίες είναι ο απολογισμός της στα πέντε πρόσφατα ματς, σκοράροντας μόλις 3 γκολ, ενώ δέχθηκε 4.

Ρόδεραμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Γουίμπλετον, στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Φιορίνι στο 38’ και το τελικό 0-2 ο Μπίσοπ στο 84’. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο από το 66’ μετά την αποβολή του Νόρτον-Κάφι.

Άμεση επιστροφή στις νίκες για τη Λίνκολν, κάνοντας μια αποτελεσματική εμφάνιση κόντρα στη Γουίμπλετον. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις αμυντικές αστάθειες που έχουν οι γηπεδούχοι και κατάφερε να σκοράρει τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποία μάλιστα είχε μείνει και με παίκτη λιγότερο. Πολύ σταθερή στο αμυντικό της κομμάτι, απέτρεψε οποιονδήποτε κίνδυνο από πλευράς γηπεδούχους και κράτησε το μηδέν παθητικό ύτσερα από δώδεκα αγωνιστικές.

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Λίνκολν μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλει ιδανικά να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Το παλεύει στις εξόδους της, καθώς παρά το γεγονός ότι μετράει δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε, έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα τέσσερα από αυτά, όμως την έχει πληγώσει αρκετά η άμυνά της. Προς το παρόν είναι ασφαλής βαθμολογικά, έχοντας διαφορά 8 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί μερικά θετικά αποτελέσματα ως το τέλος της σεζόν προκειμένου να μην κινδυνέψει.

Λίνκολν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ρόδεραμ – Λίνκολν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ