*Αγώνας εξ αναβολής

*Και οι τρεις αγώνες τους στο παρελθόν σε αυτό το γήπεδο έχουν λήξει N/G.

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Γκρίμσμπι δεν τα κατάφερε απέναντι στην πρωτοπόρο Χάλιφαξ, χάνοντας με 1-0 εκτός έδρας. Αυτή ήταν η πέμπτη της ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει, ενώ έχει εννιά ήττες στους 11 τελευταίους αγώνες, με μόνο μία νίκη, εντός έδρας επί της Σάουθεντ.

Εχει πέσει πλέον στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -6 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -14 από την κορυφή και την απευθείας άνοδο, εκεί που ήταν πριν λίγους μήνες.

Το μεγάλο διάστημα χωρίς υποχρεώσεις, βοήθησε να γίνουν καλά όλοι οι τραυματίες! Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Τζον – Λιούις ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αμυντικού Εφέτε που χτύπησε στον τελευταίο αγώνα, που δύσκολα θα παίξει και τιμωρημένος είναι ο δεξιός μπακ Κλίφτον.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Γκρίμσμπι έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Χάλιφαξ, δεχόμενη το γκολ από πέναλτι του Γουάρμπαρτον στο 69ο λεπτό, έχοντας ευκαιρίες νωρίτερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, να προηγηθεί, αλλά μετά το γκολ που δέχθηκε δεν έκανε φάση για να ισοφαρίσει.

Γκρίμσμπι Στατιστικά

*Εχει 5/7 N/G στα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*Εχει πέντε σερί under 2,5 εντός έδρας, 7/10 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ολτρινχαμ ηττήθηκε με 1-4 εντός έδρας από την Στόκπορτ, γνωρίζοντας την έκτη ήττα της στους εννιά τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει. Και μακριά από την έδρα της έχει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της.

Είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 16η θέση συγκεκριμένα, αρκετά μακριά πάντως τόσο από την ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +11 από αυτήν, όσο και από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -13 συγκεκριμένα.

Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Κίρμπι.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ολτρινχαμ έχασε με το «βαρύ» 1-4 εντός έδρας από την Στόκπορτ, μειώνοντας μάλιστα με τον Λιτς – Σμιθ στις καθυστερήσεις και ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από τέρμα του Σάρτσεβιτς στο έκτο λεπτό, ενώ ο Κόλαρ στο 44’ έκανε το 0-2, πριν πετύχουν δύο γκολ ακόμη ο Μάντεν με πέναλτι στο 50’ και ο Κρόασντεϊλ στο 57’.

Ολτρινχαμ Στατιστικά

*Εχει 4/5 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 11/15 over 2,5 εκτός έδρας, 8/12 στο πρωτάθλημα.

Γκρίμσμπι – Ολτρινχαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ