*Δεύτερος γύρος στο κύπελλο Κύπρου. Πρόκειται για διπλές αναμετρήσεις, οπότε και θα ακολουθήσει ρεβάνς. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, ακολουθεί ημίωρη παράταση και εάν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Η αναμέτρηση διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό θεατών (το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου).

*Με Goal/Goal και Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στο πρωτάθλημα: Ονήσιλος Σωτήρα – Καρμιώτισσα 1-3

ΟΝΗΣΙΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’)

Από δυο σερί ήττες στα πλαίσια του πρωταθλήματος προέρχεται ο Ονήσιλος Σωτήρα. Στην πιο πρόσφατη, το περασμένο Σάββατο, υποδέχθηκε τον Ακρίτα Χλώρακα, από τον οποίο και ηττήθηκε με 3-4, σε ένα χορταστικό παιχνίδι από άποψη θεάματος. Είχε καλή εικόνα σε γενικές γραμμές, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Είχε προηγηθεί η ήττα από την Αναγέννηση Δερύνειας (0-1 εντός), οπότε και είναι στην έβδομη θέση, έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς. Ρίχνεται για πρώτη φορά φέτος στο κύπελλο, στο οποίο δεν έχει αρκετές εμπειρίες στα οκτώ χρόνια ιστορίας του.

“Η Καρμιώτισσα είναι ομάδα με υψηλό προϋπολογισμό και με στόχο την άνοδο. Το παιχνίδι θα είναι 50-50, θα προσπαθήσω να προστατέψω κάποια παιδιά για τον αγώνα του Σαββάτου. Θα έχω σχεδόν όλα τα παιδιά διαθέσιμα. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο, είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, θα τα δώσουμε όλα να πάρουμε την πρόκριση”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός Μιχάλης Μάρκου.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 3-4 από τον Ακρίτα Χλώρακα, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε με τον Νικολάου στο 41′, στην πορεία δέχθηκε τρία τέρματα (αυτ. 59′, 65′, 73′), για να μειώσει προσωρινά με τον Καρβάλιο στο 75′. Τρία λεπτά αργότερα δέχθηκε και τέταρτο τέρμα, πριν μειώσει και πάλι, αυτή τη φορά με τον Καλαϊτζή στο 85′, για το τελικό αποτέλεσμα.

Ονήσιλος Σωτήρα Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 8/9 τελευταία παιχνίδια του. (δες το στην ιντερβετεν)

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’)

Σε αντίθεση με τον σημερινό της αντίπαλο, η Καρμιώτισσα προέρχεται από δυο σερί νίκες κόντρα σε ΠΟ Ξυλοτύμβου (2-1 εντός) και Αλκή Ορόκλινη (2-0 εντός), στο πρωτάθλημα. Κόντρα στην τελευταία, το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Ευθυμίου πέτυχε από ένα τέρμα στα τελευταία λεπτά του κάθε ημιχρόνου, και “καθάρισε” το ντέρμπι. Κάπως έτσι, έφτασε τους 28 βαθμούς και είναι στην τρίτη, στο -1 από Ακρίτα και Παραλίμνι. Παράλληλα, πήρε το διπλό στις πέντε από τις επτά τελευταίες εξόδους της (5-0-2). Από τις τυχερές του φετινού κυπέλλου, πήρε απευθείας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο. Ανακοινώθηκε θετικό κρούσμα covid-19 σε παίκτη, του οποίου του όνομα δεν έγινε γνωστό. Τα υπόλοιπα τεστ βγήκαν αρνητικά.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στην Αλκή Ορόκλινη, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα με τον Κοέλιο στο 41′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ράσιτς στο 75ο λεπτό.

Καρμιώτισσα Στατιστικά

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Με Goal/Goal και Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ονήσιλος Σωτήρα – Καρμιώτισσα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ