21η αγωνιστική 

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Στον Α’γύρο: Έμεν – Ντεν Μπος 2-0

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προσπαθεί να κάνει το βήμα παραπάνω από την αρχή της σεζόν, αλλά μόλις πλησιάζει λίγο τις θέσεις των πλέι οφ, σαν κάτι να παθαίνει και δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της πρόκλησης αυτής. Παραμένει χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (0-3-1), ουσιαστικά το μοναδικό διάστημα που κρατάει από τον πρώτο γύρο είναι ο Νοέμβριος, όταν και κατάφερε με συνεχόμενες νίκες να αναρρηχηθεί σημαντικά στην βαθμολογία. Προηγήθηκε τρεις (!) φορές σε βάρος της Άλκμααρ Β, αλλά ισοφαρίστηκε όλες! Νέο πρόβλημα με τον δεξιό μπακ Φαν Μπέινεν (18/1), πάντα εκτός ο στόπερ Ράιαν (4/0).

Προηγούμενο παιχνίδι: Ισοπαλία με 3-3 απέναντι στην Άλκμααρ Β εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Ντεν Μπος Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με over 3,5 (δες το στην Interwetten)

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με no goal

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

EMEN ANAΛΥΣΗ

Ομάδα που επιζητεί η φετινή χρονιά να έχει τον χαρακτήρα της άμεσης επιστροφής στην Α’ κατηγορία της χώρας, μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια παρουσίας της σε αυτή. Για την ώρα, τα πηγαίνει εξαιρετικά παρότι δεν καταλαμβάνει κάποια από τις δύο προνομιούχες θέσεις της απευθείας ανόδου, η παρουσία της στις θέσεις των πλέι οφ φαντάζει δεδομένη. Η νοοτροπία της διαφέρει αρκετά από το συνηθισμένο, καθώς δίνει ιδιαίτερη μέριμνα στην άμυνα και όχι στην αλόγιστη επιθετικότητα που χαρακτηρίζει τις περισσότερες ομάδες. Μπορεί να μην συνεχίζει στο κύπελλο, αλλά αντέδρασε με την επαγγελματική νίκη επί της Μάαστριχτ με 0-1. Απών ο πρώτος σκόρερ Χίλτερμαν (20/8), γνωστά επί το πλείστον τα αγωνιστικά της ζητήματα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Κέρδισε με 0-1 την Μάαστριχτ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Έμεν Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 0-1 γκολ

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΕΜΕΝ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ