*18η αγωνιστική

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Στον πρώτο γύρο: Μπίλεφελντ – Φράιμπουργκ 0-0

*Η Μπίλεφελντ πανηγύρισε πέντε νίκες σε εννέα αναμετρήσεις με την Φράιμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες).

*Η Μπίλεφελντ κράτησε το μηδέν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με αντίπαλο την Φράιμπουργκ. Έχει κάνει το 3Χ3 κόντρα στην ίδια αντίπαλο μόλις δύο φορές στο παρελθόν: Με Ντόρτμουντ (2002 με 2004) και Στουτγκάρδη (σε εξέλιξη).

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αποτελεί μακράν την ευχάριστη έκπληξη στη φετινή Μπουντεσλίγκα. Ο λόγος για την Φράιμπουργκ που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην 3η θέση με 29 βαθμούς, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα αυτής παρέα με την πρωτοπόρο Μπάγερν (16 γκολ). Λίγο πριν πέσει η αυλαία για το 2021 πέταξε στο καναβάτσο την Λεβερκούζεν στο “Europa-Park” (2-1). Ενδιαφέρον ήταν το πρώτο ημίχρονο: Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εκτέλεση πέναλτι α λα Πανένκα του Γκρίφο και ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις.

Λιγοστές ήταν οι μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο, έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ ο Ντεμίροβιτς έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Σάντε πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το τελικό 2-1. Πληθώρα επιλογών έχει ο προπονητής Στράιχ ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τριάδα στα μετόπισθεν. Νοκ άουτ τέθηκε ο Κεϊτέλ.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Λεβερκούζεν. Στο 33′ ο Γκρίφο με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, απάντησε ο Αρανγκίς στο 45+1′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σαντέ στο 84′.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten)

*2-3 γκολ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Μπίλεφελντ λίγο πριν την ολοκλήρωση του 2021, στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού. Πανηγύρισε δύο σερί νίκες με το ίδιο σκορ (2-0) κόντρα σε Μπόχουμ (εντός) και Λειψία (εκτός) φτάνοντας τους 16 βαθμούς και το -2 από την ζώνη ασφαλείας. Με αντίπαλο την τελευταία στις 18 Δεκεμβρίου οι φιλοξενούμενοι πήραν τον δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση, καταφέρνοντας να χτυπήσουν στην αντεπίθεση στο 57′. Δέχτηκαν ισχυρή πίεση, ωστόσο όχι μόνο κράτησαν το μηδέν, αλλά έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα με τον Οκουγκάουα στο 75′.

Δεν κατάφερα να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημά τους από το 70′ οι γηπεδούχοι. “Η Φράιμπουργκ αποτελεί μία δεμένη ομάδα, καλά οργανωμένη με ομοιογένεια. Θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντί της”, ανέφερε ο προπονητής Κράμερ. Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο Πριτλ και διεκδικεί θέση βασικού για τη σημερινή αναμέτρηση. Αν τελικά την πάρει, στον πάγκο θα καθίσει ο Σεπφ. Τιμωρημένοι είναι οι Κλος και Κούνζε.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Λειψίας. Ο Σέρα έκανε το 1-0 στο 57′, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Οκουγκάουα στο 75′. Με δέκα ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν οι φιλοξενούμενοι από το 70′.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Φράιμπουργκ – Μπίλεφελντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ