Προγνωστικά Μπάσκετ: Η φόρμα της Γαλατά

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5390. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ (17:00, COSMOTE SPORT 4)

Είναι πραγματικά σε εξαιρετική κατάσταση η Γαλατά. Πέρασε και από την Προύσα κερδίζοντας με 88-77 την Τόφας. Έχει ξεκάθαρο πλέον στόχο την τετράδα. Ο Ακούν-Παρσέλ που τον είδαμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ να κάνει όργια στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι σε εξαιρετική φόρμα και αναδεικνύεται σε ηγέτη της Γαλατά. Γενικά πάντως παίζει καλό μπάσκετ και συνδυάζει θέαμα με ουσία. Θα παλέψει για τη διάκριση και στο Κύπελλο, αφού Εφές και Φενέρ δεν μοιάζουν άτρωτες φέτος.

Γαλατασαράι – Τουρκ Τέλεκομ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τρεις σερί νίκες η Τουρκ Τέλεκομ δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα παίζοντας εντός έδρας με την ισχυρή Φενέρ. Κόλλησε στην άμυνα των αντιπάλων της και ηττήθηκε με το τελικό 63-72. Πάει σε ένα γήπεδο όπου μετράει έξι σερί ήττες. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα με τον Ρεντλ στον πάγκο της. Ο Γερμανός την έχει σοβαρέψει αρκετά από την αρχή και δίνει προτεραιότητα στην άμυνα.

Η Γαλατά είναι σε σούπερ φόρμα, σκοράρει με μεγάλη ευκολία και πολλούς παίκτες, ενώ παραμένει σοβαρή στην άμυνα. Ο Ρεντλ είναι καλός κόουτς αλλά η Τουρκ θέλει ακόμη δουλειά για να προλάβει προς το τέλος της χρονιάς την οκτάδα και τα πλέι οφ. Το όριο των πόντων έχει βγει στους 7.5 πόντους και περιμένοντας μία άνετη επικράτηση των γηπεδούχων, θα πάμε με τον άσος στο χάντικαπ στο 1.90 από τη stoiximan.


5353. ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ ΜΕΡΛΙΝΣ – ΒΟΝΝΗ (19:00)

Έχει πάρει μπρος για τα καλά η Κραϊλσχάιμ. Κέρδισε με 92-82 στην έδρα της Τσέμνιτζ, επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αποδεικνύοντας ότι η νίκη επί της Μπάγερν δεν ήταν τυχαία. Κάπως έτσι στα τελευταία έξι ματς έχει πέντε νίκες και ανεβαίνει συνεχώς στη βαθμολογία. Δείχνει ότι η τετράδα παραμένει και φέτος τελικά εφικτός στόχος. Τι καλύτερη ευκαιρία να το αποδείξει αυτό κόντρα στην πρωτοπόρο;

Κραϊλσχάιμ – Βόννη στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βόννη κάνει πράγματα και θαύματα φέτος. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Μπραουνσβάιγκ. Μπορεί να μην εντυπωσίασε όπως σε άλλα παιχνίδια, σημασία έχει όμως ότι κέρδισε εντός έδρας με 89-83 την Μπραουνσβάιγκ και πλέον το σερί της έχει φτάσει στις εννέα νίκες. Τελευταία φορά έχασε με 91-86 στην έδρα της ισχυρής Λούντιγκσμπουργκ. Μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία της.

Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για τη Βόννη να γνωρίσει μία ήττα. Η Κραϊλσχάιμ είναι σε άνοδο, έχει μαζί της τον παράγοντα έδρα, ενώ και η πρωτοπόρος δεν ήταν τόσο πειστική, όσο άλλες φορές, κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ στην τελευταία της νίκη. Ο συνδυασμός αυτός λοιπόν, μαζί με την απόδοση στο 1.90 σε καθαρή νίκη μας κάνει να ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 1.90 στη bwin.


5357. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:30)

H Μπάμπεργκ κέρδισε τη Μιτελντόιτσερ με 98-86. Ο κόουτς Αμιέλ βρήκε την πρώτη του νίκη στον συγκεκριμένο πάγκο και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτήν. Ήταν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για την Μπάμπερκγ μετά από έξι σερί ήττες. Πάντως ακόμη και σε αυτό το ματς δεν ήταν καλή, δεν έπεισε δηλαδή ότι κάτι αλλάζει, αλλά ήταν περισσότερο εύστοχη σε σχέση με άλλες φορές. Μία νίκη κόντρα στην Μπάμπεργκ θα άλλαζε πολύ την ψυχολογία, αλλά δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτό.

Μπάμπεργκ – Μπάγερν στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια στη χειρότερη της φετινή εμφάνιση και στο επεισόδιο που είχε ο Τρινκιέρι με τον Τζορτζ, η Μπάγερν φάνηκε κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά με αποτέλεσμα να χάσει στην έδρα της Κραϊλσχάιμ με 77-68. Με αυτό το αποτέλεσμα έπεσε από την κορυφή και πλέον βρίσκεται στο σημείο να κυνηγά τη Βόννη.

Η Μπάγερν ξέρει ότι δεν έχει περιθώριο για ήττα. Όχι τόσο για το θέμα της πρωτιάς, όσο για το γενικότερο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς όλα όσα έχουν συμβεί πρέπει να επουλωθούν για να μην χαθεί η οκτάδα και τα πλέι οφ στην Ευρωλίγκα που είναι και ο μεγάλος στόχος. Το όριο είναι στους 7.5 πόντους και θα πάρουμε το διπλό στο χάντικαπ με απόδοση 1.90 στη winmasters.