18η αγωνιστική 

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Στον Α’γύρο: Καμπούρ – Χέρακλες Αλμέρο 2-1

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με over 2,5 

*Μόλις μία νίκη μετράει η Χέρακλες στην έδρα της με αντίπαλο την Καμπόυρ στα πέντε τελευταία ανεξαρτήτου διοργάνωσης (1-3-3).

ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΛΜΕΡΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η συσσωρευμένη πίεση καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου γύρου, μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησε με το εμφατικό 4-2 της Γκρόνινγκεν στην καλύτερή της φετινή εμφάνιση με μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με το καλημέρα στο παιχνίδι, αλλά δεν πτοήθηκε και παρά τις σημαντικές απουσίες που την ταλανίζουν, το γύρισε άμεσα σε 2-1. Ισοφαρίστηκε, αλλά με άλλα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο έφτασε το σκορ σε πανηγυρικά επίπεδα. Μεγάλη χαρά στον κόσμο της, καθώς με την εμφάνιση αυτή βγήκε από μία αρκετά δύσκολη βαθμολογική θέση.

«Η τελευταία νίκη μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι, είμαστε μια ομάδα με όραμα και φιλοδοξίες για την φετινή σεζόν. Το παιχνίδι απέναντι στην Καμπόυρ είναι πολύ σημαντικό και πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουμε, για να ανεβούμε και άλλο στην βαθμολογία, αλλά και για να κάνουμε ήρεμες γιορτές», το σχόλιο του τεχνικού Βόρμουτ στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Για έκτο εκτός ο ηγετικός χαφ Φλουτ (10/3) που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα πριν λίγες εβδομάδες και προκάλεσε τον θάνατο ενός νέου παιδιού. Πάντα εκτός ορισμένοι μακροχρόνιοι που δεν επηρεάζουν. όπως ο εξτρέμ Λούντινγκ (1/0). Πολύ σοβαρός τραυματισμός για τον εξτρέμ Αζαουί (12/3) που πιθανότερα δεν θα αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι της ομάδας για τους επόμενους μήνες, ενώ θα απουσιάσει και ο έτερος εξτρέμ Μπουργκζόρχ (15/4). Τιμωρημένος και ο στόπερ Φαντιγκά (15/1).

Προηγούμενο παιχνίδι: Κέρδισε με 4-2 την Γκρόνινγκεν στην έδρα της την περασμένη αγωνιστική.

Χέρακλες Αλμέρο Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και over 2,5 (δες το στη Betshop)

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΜΠΟΥΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν μπορεί να κριθεί ουσιαστικά στο παιχνίδι με την Χέρενφεν την περασμένη αγωνιστική, καθώς ναι μεν έχασε με 1-2, αλλά έπαιζε από το 12′ με παίκτη λιγότερο και ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχε δεχτεί γκολ με πέναλτι. Έβγαλε αντίδραση και γενικότερα έδειξε καλά στοιχεία παρά τις αντίξοες αυτές συνθήκες, αλλά η προσωρινή ισοφάριση στο 30′ δεν την βοήθησε, αλλά αντίθετα την έκλεισε στα καρέ της και δεχόμενη μεγάλης πίεσης από την αντίπαλο, λύγισε στο 83′. Δεν εγκαταλείπει την επιθετική της νοοτροπία, αυτή είναι άλλωστε που την έχει φέρει μέχρι και την 8η θέση, μετά την λήξη του πρώτου γύρου.

Ενωτικό μήνυμα από τον προπονητή Χενκ Ντε Γιονγκ, που εδώ και περίπου έναν μήνα απέχει από κάθε δραστηριότητα της ομάδας λόγω θέματος υγείας. «Ξέρετε ότι βρίσκομαι σε δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Είχα όλο αυτό το διάστημα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από όλο το κλαμπ. Θα διαβάσω όλα τα μηνύματα, αλλά είναι δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να απαντήσω σε όλα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους με αυτόν τον τρόπο. Μου κάνει απίστευτα καλό. Το 2022 θα έχουμε ξανά νέες επιτυχίες όλοι μαζί», αναφέρει.

Στα καθαρά αγωνιστικά, θα λείψει από το αποψινό παιχνίδι ο δεξιός μπακ Σμιντ (17/0) που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. Πάντα εκτός ορισμένοι μακροχρόνιοι και μεταξύ αυτών ο μπακ Σαμπίσα (11/2).

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε με 1-2 από την Χέρενφεν εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Καμπούρ Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και over 2,5

*Χωρίς ισοπαλία σε επίσημο παιχνίδι της από τις 30/4

ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΛΜΕΛΟ – ΚΑΜΠΟΥΡ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ